• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Treba Dodati

rendulicivan

Legenda
Tu od
8 Lis 2008
Mislim da je ovaj forum previse orijenitiran samo na pojam internet zarade kao takve... mozda bi se trebalo dodati bas ovo za freelancere kao sto si rekao da se traze ljudi koji nesto rade, pa dodati mjesto za seeling/buying npr domena hostinga usluga servisa... itd itd... tako da ovaj blog pretvorimo u ogromnu zajednicu internet marketera jer ako gledamo kada radis template ili imas mozda hosting servis, na neki nacin je opet to internet zarada jer ti zaradujes time sto si nekome napravio nesto za internet :) (ispravite me ako grijesim). Uglavnom to mislim jel bi onda svi ljudi hrvatske tj balkana ex-yu. koji su orijentirani vezano za bilo sta na internetu dolazili ovdje i trazili nesto sta ce u tom slucaju tu moc i naci. Time dobivamo vise korisnika a i opet sa novim korisnicima vise ljudi koji nesto znaju i medjusobno si pomazu... eto Drazene razmisli o ovome ali mislim da je to stvarno dobra ideja.

Na prvi pogled zvuči zanimljivo, ali ako malo bolje razmisliš ne bi valjalo sve stavit na forum jer to ipak nema veze s internet zaradom. Mislim ima na neki način, ali opet ne mogu forum pretvorit u neki centar za rasprodaju i shopping online usluga, to nije smisao ovog foruma. Ali opet, neke stvari bi se mogle dodat i planirane su od početka foruma, a to je prodaja/kupnja domena/web stranica. Ali što se tiče dizajna, i freelancera koji bi radili grafičke stvari za pare, ili pisali članke, radili link building ili neznam ti šta, za to trenutno nema mjesta na forumu. Forum je još jako mlad i treba još skupit sadržaja koji je vezan uz internet zaradu, pa onda korisnika, i onda kad sve to živne se može razmišljat o proširivanju foruma na druge oblasti.

Apsolutno se slazem s adminom u ovom slucaju. Mislim da bi trebali postepeno trebali dodavati teme i prosirivati stvari na forumu ali posto je ovo balkan i vecina ljudi gleda ovo kao mjesto sa hrpom ocajnih ljudi koji traze brzo rijesenje za zaradu na netu, onda bi oni dosli tu samo prodavati svoje stvari, sto nikako nemoze doprinijeti kvaliteti foruma. A ako bude kvalitetnog sadrzaja na forumu onda ce ljudi s vremenom sami dolazit. Ako sve to krene u krivom smjeru onda cemo dobit jedan lokalni Digital Point tj. sranje.
Bez uvrede nikome ali do sad vidim da je najaktualnija rasprava o gpt, mlm, kladjenju itd. Nisam vidio da je netko pitao pomoc oko web shopa ili nekog ozbiljnijeg biznisa. Ali dobro ajde valjda ce s ljudima doci i malo ozbiljnije rasprave.

Ma da, i ja bi volio da se sve to razvija brzinom munje, ali to je proces koji traje mjesecima. A ovo što se svi zanimaju oko GPT, MLM i sl. to je isto proces koji ljudi moraju proć. I ja sam nekad bio samo za PTC programe, ali oni koje zanima će sami istraćivat dalje i vidjet da ima i boljih stvari, pa će si napravit blogu i stranicu itd. Polako ;)

Pa u tom pogledu je istina i ja sam lupo po ptc-ovima i getričkvik semama ali sad mi npr treba dizajner programer za neke ozbiljnije stvari(ideje) pa sam mislio da bi dobro dosla i takva sekcija na forumu... a najvise smo aktivni nas par clanova i samo mi otvaramo neke teme i sve a nemozem mi sve sami....tako da ce trebat jos dosta vremena da se forum prosiri... mozda i jos nekolicina iskusnijih clanova tako da imamo sa vise ljudi o necemu za raspravljat...probaj dodat adult sekciju jel i preko toga ima zarade :) (znam ja)

ja mislim da bi trebalo dodati još jednu stvar a to je status...mislim da bi bilo dobro kad bi svaki član mogao da stavi svoj statsu! :)

i nigde ne mogu da nađem da namestim mymood :(

Ovo za status ćemo možda i uvest, ali kao privilegiju samo za određene članove s određenim brojem postova i sl. MyMood ti je na vrhu, pored privatnih poruka.

Mymood skrooooozzz na vrhu stranice odmah desno pored privatnih poruka.

A za status.. eh.. pa nije ovo facebook :) Jos malo pa ce netko pitat da stavimo kvizove :D

Back
Na vrh