• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

te servis

Što je sad ovo Predradniče, oni gornji linkovi više ne rade (i na onom drugom topicu)? :unsure:

Cek jel ovo realno? Ja bih licno ovakve postove brisao na forumu ako zelite da se forum iole vrati profesionalnosti kao sto je ranije bio..

Cek jel ovo realno? Ja bih licno ovakve postove brisao na forumu ako zelite da se forum iole vrati profesionalnosti kao sto je ranije bio..
Reci im reci što bi ti radio lično?
Vidiš da nitko nije znao što bi s tim postovima dobro da si došao. :p

Prepustimo to Kapetanu.jer ipak on ima najvise iskustva kao MOD.
Mislim da ce on to najbolje resiti.

Mislim da ce on to najbolje resiti.
E dobro. Ali prvo treba definirati problem.
Njega ovdje ne vidim ako ne računamo ovih nekoliko zadnjih offtopic postova, ali lako ćemo za to. :D

P.S. Vrijeme a ni okolnosti nisu iste kao prije nekoliko godina. Umjesto prigovora, svi ste pozvani i dobrodošli otvoriti neki smisleni i koristan topic čime ćete pridonijeti 'da se forum iole vrati profesionalnosti kao sto je ranije bio'. :cool:

Back
Na vrh