• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Stranica bez zarade. Molim savjet.

kaže mi jedan lik odavde da je ovo bivša žena. :oops:
Da ne zaključi netko (pogrešno) da je to Kapetanova bivša žena. 😳
Misliš na pokretača teme. Pa je, sliče malo, he he. :D
supe.JPG
P.S. Ontopic: izgleda ništa od domene iz naslova. :(

Imam osecaj da se svi novi ovisnici o internetu,sve teze probijaju na trzistu to jest sve teze dolaze do pocetne zarade.

Bravo Predradniče. (y)
Vrlo važno što nema zarade, a mi s Foruma ponekad kliknemo. ;)
Jebe te se i za Maju (gorespomenutu), :p drago mi je da si ti dobro.

Živio naš Predradnik! :)
Živio, živio! :D
I dalje sam u poslu. Stranica nema ni posjeta ni zarade.
Evo, ja imam, uvjeren sam, pravi prijedlog za tebe. ;)
Jer, tko je naš Predradnik? /Ovo dole su njegove riječi./
Stari ofucani hipi, ex basista, romantik, boem, natprosječno inteligentan, dobar, pošten, melanhonik.
Jednom basista, uvijek basista, :) znam da je tako, ti si dragi Davore glazbenik i to je ono što znaš i voliš, zar ne?
I sad, otvori novi YouTube kanal i uzmi gitaru u ruke. (y)
Bilo bi još bolje i traženije, koliko vidim, da to bude klasična ili western 🎸 ali može i bas gitara, i snimaj što bilo da bilo; možeš neke tutorijale; kako ovo, kako ono svirati, a možeš i svirati nešto (1) po svom izboru, neke poznate hitove i napraviti svoje verzije i prepjeve, uvjeren sam da bi imao pregleda i to masu, drugačije bi zvučao i tvoj gornji citat jako skoro. :p

Kad kreneš, otvorit' ćemo novi topic i pisati o tome ovdje na Forumu, bi'ćemo ti podrška tu, Kapetan osobno. :cool:

(1) = svirati nešto, ili kako bi rekao jedan lik :D 'Ako znaš bilo što'; nije teško, ide: Am > C > D > F, Ritam Dole – Dole – DoleGore :)

Slučajno čitan i pišen note, glazbeno sam pismen. Ovo je bezveze napisano.
Dragi Davore, napisano je kako je napisano, :) nisam to ja izmislio niti 'skinuo' po sluhu. I nije to melodija, riječ je o slijedu gitarskih akorada za tu pjesmu, prepisao sam s neta. Već ako si ti glazbeno pismen, a to znamo mi koji pratimo tvoj lik i djelo, 😋 dobrodošao si napisati ispravno.
No, to i nije bitno, tko kuži razumje'će, :D stavio sam to samo kao ilustraciju mom savjetu:
otvori novi YouTube kanal i uzmi gitaru u ruke. (y)
...i snimaj što bilo da bilo; možeš neke tutorijale; kako ovo, kako ono svirati, a možeš i svirati nešto (1) po svom izboru, neke poznate hitove i napraviti svoje verzije i prepjeve, uvjeren sam da bi imao pregleda i to masu
Eto, neka ti to bude prva stvar: 'Ako znaš bilo što', a ne mora biti, stavi što voliš. ;)

Web je pravi horror :eek:. U danasnje doba kada Google ima mobile-only politiku nije ni cudo da nema posjeta. SEO necu ni gledati jer sam uvjeren da ga nema. .com domena i hosting su cca 200 kuna godisnje. Znam da je to mozda nasem Davoru puno pa zato predlazem da skupimo donacije preko foruma i da mu omogucimo .com domenu i hosting.

Znam Davore da si ti programer ali moras ici u korak s vremenom inace te vrijeme pregazi i ostavi iza sebe. Upravo to ti se desilo sa web stranicom. Ovakve stranice su se pravile cca 2000 godine a danas cim ju netko vidi ovakvu automatski ju zatvara. Nema ti smisla da se inatis i kukas nego poslusaj nase savjete.

Eto, sve sam rekao u dobroj namjeri...

Uh,stalno treba juriti neke nove cake i sticati nova znanja.
Dokle bre vise,usijo mi se mozak zadnjih par godina.

Da Vam kažem nešto o sebi. Staar sam i moja znanja su zastarila. Nemogu uciti. To je za mlade. Nisam dizajner i jedino je sta mogu pokupiti free templte i malo zadriti u njega. Zacky instaler a pogotowo wordpress ne razumin. ne mogu ja raditi s tim.
Mozda neznate al zivim u staračkom domu. iman 2 stranice. Otiđite na moju osobnu iz potpisa pa na kontakt. Desno di piše click su stranice.
Ako želite regajte se na banku. To će mi pomoći. Ako vam banka ne treba zaboravite je. Al Genijalna je. Ne morate donirati ako nemate.
Ja neman bankovni račun, penšjun sida direktno n a racun doma. Nemam ni jednu karticu i ova banka mi je jedino prihvatljiva.
Eto toliko!

Back
Na vrh