Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se, bitno je zdravlje i zabaviti se.drago mi je da si ti dobro.
Živio, živio!Živio naš Predradnik!
Evo, ja imam, uvjeren sam, pravi prijedlog za tebe.I dalje sam u poslu. Stranica nema ni posjeta ni zarade.
Jednom basista, uvijek basista, znam da je tako, ti si dragi Davore glazbenik i to je ono što znaš i voliš, zar ne?Stari ofucani hipi, ex basista, romantik, boem, natprosječno inteligentan, dobar, pošten, melanhonik.
Slučajno čitan i pišen note, glazbeno sam pismen. Ovo je bezveze napisano.Am > C > D > F, Ritam Dole – Dole – DoleGore
Dragi Davore, napisano je kako je napisano, nisam to ja izmislio niti 'skinuo' po sluhu. I nije to melodija, riječ je o slijedu gitarskih akorada za tu pjesmu, prepisao sam s neta. Već ako si ti glazbeno pismen, a to znamo mi koji pratimo tvoj lik i djelo, dobrodošao si napisati ispravno.Slučajno čitan i pišen note, glazbeno sam pismen. Ovo je bezveze napisano.
Eto, neka ti to bude prva stvar: 'Ako znaš bilo što', a ne mora biti, stavi što voliš.otvori novi YouTube kanal i uzmi gitaru u ruke.
...i snimaj što bilo da bilo; možeš neke tutorijale; kako ovo, kako ono svirati, a možeš i svirati nešto (1) po svom izboru, neke poznate hitove i napraviti svoje verzije i prepjeve, uvjeren sam da bi imao pregleda i to masu
Onda sviraj gitaru snimaj se i stavi na Youtube. Biće i love.pišen note, glazbeno sam pismen
Ali ovo su oni stari dobri free webovi, ha? Samo to je za djecu ja mislim.Nije baš sjajno
I sve zbog Youtubea.usijo mi se mozak zadnjih par godina
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke