• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Stranica bez zarade. Molim savjet.

Predradnik

Aktivni član
Tu od
27 Srp 2014
What are the new fashion trends? - For Dear Ladies

Stranica je stara oko 2 godine i na njoj nisam zaradio ni centa, Ima posjeta uglavnom sa traffic exchange servusa (nek vas ne zavara brojač, novi je), SEO je na zavidnom nivou, Imam mejling listu, Bio sam aktivan na Linkedinu ali uzalud. Molim savjet iskusnijih kako privoliti posjetitelje da kupe nešto iz ponude.

Niko! Molim Vas barem nešto pametno napišite. Treba mi novaca za račune.

Pozdrav Davore, prve dvije stvari koje su mi "pale" u oko su:
1. Nije jasno u vezi čega je stranica, blog ili šta li već...ponuda je sakrivena iza "Navigation" i nije je lagano pronaći...
2. Kako vidim ima typo na početnoj stranici "beautyful" šta bar kod mene odmah budi spam uzbunu i miš sam ide na x :cool:
Nadam se da sam bar malo pomogao :)

Hvala IceT!! Promjene su napravljene.
Idemo dalje. Molim vas iskusne da od mene savjetima u ovoj temi napravite web poduzetnika. Imam 2 miseca neplaćenih računa.
Savjetujete li mi povratak na LinkedIn? Ja mislim da se tamo samo gubi vrijeme. Tamo se ne prodaje. Gdje prodavati?

Pozdrav prijatelju, pitanje koje mi odmah padne na pamet sa prvim pogledom na sajt, šta ti prodaješ sa ovim sajtom?

...odnosno ne trebas to meni nreći, nego posetiocima.

Šta god da prodaješ trebaš da budeš konkurentan na tržištu.

Prvi pogled na sajt odiše nekonkurentnošću u prvo u dizajnu, tu već gubiš veliki broj posetilaca predpostavljam da ti je i bounce rate veliki.

Domen ti je .RU za englesko tržište a znaš da se Rusi i Ameri ne mirišu, tako da imaš mnogo odstupanja...

Pozdrav Kajzer. Hvala na komentaru. Ciljana klijentela su žene i jasno kaže H2 tag

Buy dresses, shoes, jewelry, cosmetic and much more at Lady's Store​

Nisam dizajner nego profesionalni programer u prijevremenoj mirovini a ovo je free template.
.ru domena je zbog cijene. $5 godišnje. Ne mogu više izdvojiti.
Ne želim kukati ali kao i svaki hrvatski umirovljeni invalid živim u bijedi. Pomaže mi Caritas i familja.
Malo o meni:
What are the new fashion trends? - For Dear Ladies - Davor

Molim te objasni mi šta je bounce rate.

Pozdrav Kajzer. Hvala na komentaru. Ciljana klijentela su žene i jasno kaže H2 tag

Buy dresses, shoes, jewelry, cosmetic and much more at Lady's Store​

Nisam dizajner nego profesionalni programer u prijevremenoj mirovini a ovo je free template.
.ru domena je zbog cijene. $5 godišnje. Ne mogu više izdvojiti.
Ne želim kukati ali kao i svaki hrvatski umirovljeni invalid živim u bijedi. Pomaže mi Caritas i familja.
Malo o meni:
What are the new fashion trends? - For Dear Ladies - Davor

Molim te objasni mi šta je bounce rate.
Bounce rate: Npr. tražim u Googleu "beautiful dress" i jedan od rezultata je stranica https://davor-marketing.ru/, kliknem na stranicu i napustim je nakon par sekundi jer mi se npr. ne sviđa - znači "odbila" me stranica u ovom primjeru izgledom...Mjeri se u procentima i što je manji to je bolje.
Najbitnije je izgled stranice odnosno dizajn, ideje možes pronaći na stranicama i online trgovinama koje su vezane za žensku modu i koje su već popularne.

Dobro, template je takav kakav je. Ne može se puno napraviti po tom pitanju.
Savjetujte me kako do kupaca, gdje reklamirati stranicu? ili recite mi kako vi dođete do kupaca?

Kako vidim tvoja stranica samo preusmjerava do trgovina i linkovi sadrze www_shareasale_com, znači pokušavaš zaraditi na affiliate marketingu odnosno na broju klikova ako se ne varam. Ako je to tvoj cilj moj je savjet da ne pokušavaš privući kupce na tu stranicu, iskreno mislim da je to nemoguća misija, nego idi tamo gdje su oni: Facebook, Instagram, Twitter... i piši o odjeći, modi, nakitu ili šta li već tamo prodaješ i postavljaj linkove do trgovina. Druga mogućnost je da napraviš jedan blog sa WordPressom i tamo postaviš linkove, ova opcija zahtjeva više rada jer da bi privukao kupce trebao bi redovno pisati o stvarima koje prodaješ kako bi blog bio bolje pozicioniran na google pretrazi ali imao bi veću kontrolu a i mogao bi prikupljati mail adrese kupaca npr. koji se zapišu na newsletter.

Hvala IceT. Samo da pojasnim da se u shareasale ne radi na klikove već na proviziju od prodanog. Svaka trgovina ima svoj postotak koji sama bira i nudi. A aff. link suži da bi se u preglednik ubacio cookie i dok god je cookie važeći sve eventualno kupljeno mi se plaća.

I dalje nemam zarade i odlučija san reorganizirati posal. Sad zastupam samo 3 firme za razliku od preko 20-tak na bivšoj stranici. Ova stranica mi nema ni izdaleka tako dobar SEO ko bivša. Ali nije pretjerano loš. Firme na stranici su pomno odabrane i sve 3 su kombinacija affiliate i MLM marketinga. Osim šta pokušavam prodati uvodim i nove ćlanove.
Svaki dobronamjerni savjet je i dalje dobrodošao. Hvala!
p.s. ako mi ko od forumaša želi napisati kakvu finu poruku nek klikne na link Messages na stranici.

Posljednje uređivanje:
I dalje nemam zarade
Neće ni biti zarade, :oops: nažalost vidljivo je to, cijenjeni Predraniče.
Predlažem da za početak konačno počneš slušati što ti govore Forumaši, pa i na ovom topicu iznad;

• .ru extenzija domene, pišeš na hrvatskom, ima i pasus na engleskom, to je valjda za one Hrvate rođene u Ujedinjenom kraljevstvu? :) Da ne bude zabune, vidim i tag: <META NAME="Language" CONTENT="en">
  • Nijedna od tvojih domena ne zna za responzivnost, pa tako ni ova, no to je tradicija, znam, poštujem. :D (n)
  • Bilo kakav, pa ni najobičniji SEO tipa ‘title’ i ‘description’ čak i na index pageu apsolutna je nepoznanica. 😟

Treba li dalje?
Ne zamjeri ako ti post izgleda grubo, ali sigurno nije u lošoj namjeri. Davore, ja sam osobno i tvoj e-mail pretplatnik, znači, podržavam. 👍 Ali, iskreno, sve je to skupa 0 bodova. :oops: A volio bih optimist biti.

odlučija san reorganizirati posal.

Eto, to bi trebalo! :)
Živio, čuvaj se, ☮️ u ova šugava vremena. ;)

Posljednje uređivanje:
Hvala na komentaru iako nije baš povoljan ta mene.
Da odgovorim.
Nikakav CMS sustav neće na moj hosting. Glupi su.
Domena? Bolje ru nego us.
Responzivnost. Imam tehničku mogućnost zabraniti pristup stranici tabletama i telefonima. Možda to iskoristim.
Ne vidim razlog kritike meta tagova. Seo tool ih okarakterezira dobrima.
Pristup kupcima. Neznam kako. Napravio sam stranicu na fejsu i onda otkrija da ne prihvaća ru domenu. A Rusi su antifašisti ko i ja.
Sve druge sugestije prihvaćam i pokušavam implementirati.
I na kraju, možda san ja prestar za ovaj posal. 60 mi je godina.

Znam, znam da nikakav CMS nije aktuelan, nisam ih ni spominjao. ;)
Domena? Bolje ru nego us.
Ovo je bitno naglasiti zbog mlađih ili manje iskusnih webmajstora; domene extenzija .ru i .us jednako je loše rješenje, (n) kao i bilo koja druga državna domena a koja nije vaša zemlja, takvu nikako nije pametno koristiti jer možete lako ostati bez nje. :oops: To se neće dogoditi dok ste, poput našeg Predradnika, neuspješni i imate domenu koja nikom ne smeta niti je itko primjećuje, 🙄 ali ako se to promijeni, otvaraju se i drugačije, negativne solucije.
Responzivnost. Imam tehničku mogućnost zabraniti pristup stranici tabletama i telefonima. Možda to iskoristim.
I onda? Tako bi najvjerojatnije ograničio pristup najvećem postotku svojih posjetitelja – onih s ovog Foruma. 😀
Seo tool ih okarakterezira dobrima.
To zanemari. 🔇 Počni čitati o SEO-u, i kreni s ovog Foruma:
SEO - Optimizacija web stranica za tražilice
Pronađi, sigurno se spominje pojam ‘long tail keywords’. 😊
Rusi su antifašisti ko i ja
I Kapetan je antifašist, sasvim sigurno i velika većina s ovog Foruma, no o tome ne pričamo, he he… 🙂
60 mi je godina.
I riba u horoskopu, sve znamo. 😉

No kad je već tako, onda je krajnje vrijeme početi ali na pravi način. Dragi Davore, ne daj se opterećenjima. 🙂 Na koncu, imaj na umu da si danas najmlađi nego ćeš ikada u životu biti. Već sutra… 😄

Posljednje uređivanje:
E jesam se nasmijao, za krepat. :D

Lol Laughing GIF by MOODMAN

Pozdrav za Davora i forumase.
Ako mogu malo da mu pomognem,neka se prijavi na Aliexpress Affiliate i neka napravi nesto slicno mom jednostavnom sajtu:
Extraminishop i neka vuce kupce preko sajta,a moze i da reklamira na facebook-u proizvode.
Provizije su od 3-9%.

Ako mogu malo da mu pomognem
Dobrodošao si, ali to nije baš jednostavno, pogotovo ako si principijelan kao naš Davor. :D

Uostalom, i nisi mu previše pomogao, tako sam Aliexpress nema veze s izradom takvog websitea, a nikakav affiliate barem tebe Mico ne opterećuje dok su ti (po tome je tvoj website unikatan) :p cijene uglavnom vrlo popularne - $0.

O tome si jedino ti pozvan nam pisati u nekom tutorijalu, na drugom topicu ili ovdje, pogotovo ako misliš da je naslov ove teme baš adekvatan (Stranica bez zarade). :LOL:

P.S. Ti ćeš bit' kriv ako se našem adminu iskrive usta od smijeha večeras, he he. :D Ne želim mu to, jasno, suprotno. :)

Posljednje uređivanje:
Back
Na vrh