• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Stanje stvari

MikiMaus

Novi član
Tu od
9 Sij 2018
Pre jedno 6,7 meseci sam poceo da ucim HTML i CSS, ucio sam od kuce otprilike 2 meseca i onda sam krenuo na neki mini kurs HTML/CSS/JS, javascript znam samo povrsno posle tog kursa, ali HTML i CSS znam prilicno dobro. Sad mi nije tacno jasno sta treba da radim. Posto sam video ovde na forumu da ljudi mogu da zaradjuju samo sa HTML-om i CSS-om praveci WP teme, ali kada sam pokusao da se upustim u to video sam da za pravljenje tih tema treba i znanje php-a. Da li postoji neki sajt na kojem mogu da iskoristim svoje znanje HTML-a i CSS-a i usput mozda naucim nesto novo, posto sam spao na to da zaradjujem za hranu i racune na Microworkers-u.Ako ne postoji takav sajt, koji je najbolji put za mene od sad, posto sam prilicno izgubljen i ne znam sta da radim :) Hvala unapred

MikiMaus kaže:
Pre jedno 6,7 meseci sam poceo da ucim HTML i CSS, ucio sam od kuce otprilike 2 meseca i onda sam krenuo na neki mini kurs HTML/CSS/JS, javascript znam samo povrsno posle tog kursa, ali HTML i CSS znam prilicno dobro. Sad mi nije tacno jasno sta treba da radim. Posto sam video ovde na forumu da ljudi mogu da zaradjuju samo sa HTML-om i CSS-om praveci WP teme, ali kada sam pokusao da se upustim u to video sam da za pravljenje tih tema treba i znanje php-a. Da li postoji neki sajt na kojem mogu da iskoristim svoje znanje HTML-a i CSS-a i usput mozda naucim nesto novo, posto sam spao na to da zaradjujem za hranu i racune na Microworkers-u.Ako ne postoji takav sajt, koji je najbolji put za mene od sad, posto sam prilicno izgubljen i ne znam sta da radim :) Hvala unapred

Zdravo druze, mozda bi mogao to svoje znanje da unovcis na nekom od frelance sajtova, na Upwork naprimer.. Potrazi ovde na forumu u delu o frelance zaradi teme o tim sajtovima..

Pozdrav MikiMaus,

čestitam ti na naporima da nešto uradiš u životu, a i želim puno uspeha. Pravljenje WP tema nije lak posao i traži znanje više veština koje ti trenutno ne poseduješ. Ja bih ti preporučio da naučiš da radiš u WordPress-u i da u njemu, koristeći svoje znanje u HTML-u i CSS-u, praviš sajtove. Ima mnogo poslova za koje ti znanje PHP uopšte neće biti potrebno, već su WordPress, HTML i CSS sasvim dovoljni.

Kao što iamkermit94 reče, možeš da se prijaviš na Upwork i tamo probaš da dobiješ neke poslove. Dakle, prvo nauči WordPress, pa onda traži poslove za WordPress na Upworku.

Tracker kaže:
Pozdrav MikiMaus,

čestitam ti na naporima da nešto uradiš u životu, a i želim puno uspeha. Pravljenje WP tema nije lak posao i traži znanje više veština koje ti trenutno ne poseduješ. Ja bih ti preporučio da naučiš da radiš u WordPress-u i da u njemu, koristeći svoje znanje u HTML-u i CSS-u, praviš sajtove. Ima mnogo poslova za koje ti znanje PHP uopšte neće biti potrebno, već su WordPress, HTML i CSS sasvim dovoljni.

Kao što iamkermit94 reče, možeš da se prijaviš na Upwork i tamo probaš da dobiješ neke poslove. Dakle, prvo nauči WordPress, pa onda traži poslove za WordPress na Upworku.

Ja sam se prijavio na Freelancer, pokusao sam na Upwork ali mi je izbacilo poruku da im kao trenutno nije potrebno vise ljudi sa tim vestinama, stavio sam wordpress linkbuilding seo i tako te stvari, a na Freelancer sam zavrsio registraciju za 5 minuta, tako da je mozda bolje da proba na Freelancer, inace ima bas dosta poslova u vezi wordpress-a a narocito u vezi ubrzavanja sajtova, sto on sa svojim znanjem verovatno moze da radi, ja pokusavam da naucim neke fore da bih mogao da radim i to , uspeo sam da svoj sajt dovedem do 84/100 na google insights, ali ne znam kako da sredim taj deo koda oko JS I CSS.. A sinoc sam se javio nekom liku iz Australije, ima neki problem sa brzinom ucitavanja sajta, tako da ako zna, posla ima..

Uči JavaScriptu i PHP.
Imaš dosta online knjiga, stranica i akademija. Sve se može besplatno nać. Za sada ne vidim nigdje kako možeš unovčiti svoje dvomjesečno iskustvo; ako ga tamo možemo nazvati.

Čitaj, gledaj, radi, uči!

shulk kaže:
Uči JavaScriptu i PHP.
Imaš dosta online knjiga, stranica i akademija. Sve se može besplatno nać. Za sada ne vidim nigdje kako možeš unovčiti svoje dvomjesečno iskustvo; ako ga tamo možemo nazvati.

Čitaj, gledaj, radi, uči!

Ovo!
Slazem se potpuno, mozda bi dodao i to da krenesh u praksi sprovoditi svoje znanje, napravi neki sajt aff, CPA ili shta god, dovuci ljude na sajt kako znash i umesh zaradi neke pare i mnoga ce ti se vrata otvoriti.
HTML i css heh nije da je nishta ali je daleko od neshto pogotovo ako ne znash generalno nachine zarada na netu.

Back
Na vrh