• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta slušate od muzike?

InFlames20

Legenda
Tu od
2 Ožu 2008
Za one koje neznaju ja sam metalac inače tako da volim malo žešće i brže stvari. Mogu poslušati sve osim elektronike koju baš ne volim, čast iznimkama.

Šta vi slušate?

Trenutacno mix Drum and Bass-a i Gorana Karana. Stari pusta cajke i domace na terasi a ja u sobi dnb :)

Inace sve osim domaceg :) Metal, trance, house, hip hop, rnb. Od metala Disturbed mi ja na playlisti, od trance, house-a Digitali Imported radio a hip hop i rnb nisam slusao vec sto god.

E da i veceras cu slusat Severinu.. Yeeeeeee :rolleyes:pivo

:bo

dnb je okey kad moras u kratkom roku totalno popizdit.. pa ono danas mi je u cilju dnb + kavica da budem nabrijan i onda postepeno tamanjenje alkohola da se pripremim za seveeeeee jeeeee

:oops:oops:spam:censored:censored:mad:yeah

p.s. anegdota.. dodjem na benzisku i trazim neko vino i kao koje.. A ja pa koje imate.. a lik meni .. imas Anus Venus :čekić

Ja sam rekao ipak cu samo Venus i jednog Vranca :D

evo pustam glasno malo dnb-a za mamicu :čekić

Meni mjuza odavno bila velika strast, tako da slusam doslovno sve osim cajki - od rock i metal faze koje datiraju iz osnovne preko grundge faze, do nabrijavanja na bass (zivio brutalni audio sustav!!), dizanje adrenalina prije tekmi sa underground rapom, onda se pocelo i masno izlazit kako svi to mladi cine, jel, pa se pocelo sa dobro poznatim house, trance, dance, rnb. Playlist su mi izmijesani do bola - od In Flamesa, Disturbeda, antologija starog rocka i metala, eminema, poznatih dj-eva, incubusa i subwoofer testova.....ma ludilo :D :D :D

Ja sam u nekim "mekšim" vodama, tako da slušam ugl. RHCP dakle funk rock, ali i bendove poput The Killers, Foo Fighters i sve omiljenije Klaxons.

Volim i tuc-tac muziku pa tako često puštam David Guetta i sl...

heheh ja slusam cajke ali ne doma vec samo kad izlazim, slusam domacu muziku coloniu stavrosa prljavce skoru zabavno strano dance trance hiphop moze rock ali metal nikako.

Partyjaner sam u duši, bavim se i DJ-ingom, imam par setova uglavnom je to neki progressive house, strašna mjuza. Ali, jedva čekam kad će kraljica Brena biti u Zagrebu, idem pa makar ulaznica koštala 500 kuna!

Hebesh takve partijanere koji slusaju i brenu.. :p

Ajde daj rokni neke svoje setove na net da slusamo malo..

Kad me neko pita sta slusas od muzike,ja mu odgovorim otidji na last.fm pa vidi.
Kod:
http://www.last.fm/user/ludens_dj
.

Inace sam propali DJ,koji se nije prodao za pare da pusta narodnjake.:mad

david guetta, najbolji house dj na svetu!!!
9.5.2009. gostuje u beogradskoj areni!!!!!!!!!!!!!!yeaaaaaaaaaaaaa ;))))))))))))

Slusam sve osim metala :) mogu po neku pesmu al ne sve nikako eto cisto stvar ukusa...

Al ako me bas pitate sta slusam po ceo dan to je technobase.fm :)

Al kao sto narod kaze nema slavlja bez narodjnjaka uvek bilo i bice aj :drinking:drinking

Rap, hip hop, rnb.

Kad izađem van (jednom u sto godina) mogu poslušat i ove narodnjake i domaću muziku, ali rap mi je strast.
2pac foreva...

U slobodno vreme gabber, dok radim nadjem neki ambient internet radio.

ja sam folk metalac

volim jos poslusat ethno, ambient, klasiku, electro, i varijacije.

uzasavam se

heavy i power metala, turbo folka, rap-a i krajiskih.

Back
Na vrh