• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sta se desava kada pokrenete Youtube kanal+ Top Tech

Sta mislite da li da radim shortsove na ovom kanalu zbog ubrzanijeg napretka?
Primetio sam da Shorts ne utice dobro na ostali video sadrzaj jer na drugim kanalima
gde sam ubacivao shortsove,kao da mi je pala gledanost kanala.

Sta mislite
Biće tu posla. :D
A mogao si to pitati i u onom topicu koji si otvorio nekidan. 😶
Nemoj sad više. :cool:

Sta mislite da li da radim shortsove na ovom kanalu zbog ubrzanijeg napretka?
I meni se čini da si već odgovorio sam sebi na onom drugom topicu.
Po mom misljenju,NE,jer treba biti stvarno ultra popularan da bi se ostvario ozbiljan prihod.
Ali ako ti je drago šta te briga - idi. Snimaj shortse. Zabavi se malo. :D

Ima update da je Micu krenulo samo kako je i on skroman po uzoru na Kapetana, ne hvali se. :p

Pozdrav drugari,
kao sto sam i obecao,postavljam novi izvestaj o radu kanala TOP TECH.
Proslo je 11 meseci od nastajanja kanala i postigli smo sledece:
Dobili smo 944 pratioca
Preko 10.000 sati gledanja.
Broj pregleda iznosi 248.000.
Napravili smo 123 video zapisa.
Ipak je to jos daleko od monetizacije.
Bice potrebno najmanje desetak dana da se steknu svi uslovi ....

Screenshot_6.png

Screenshot_7.png

Posljednje uređivanje:
Zdravo, znam da sam novi ovdje, ali imam nekog iskustva sa Youtube-om. Pogledao sam kanal od Mice i mislim da bi mogao jako poboljšati gledanost ako bi poboljšao thumbnail-ove, pogledaj kako kompeticija to radi i pokušaj uraditi nesto na sličan način. Isto tako možes skloniti top tech watermark i poboljšati naslove.

Primjer:

Ovo je naslov sa tvog zadnjeg videa u vrijeme kada pišem ovo: HD IOT Camera App Settings Bulb Cam

Ali mogao si napisati nešto kao: BEST Setting For Your Bulb Camera

Bilo bi bolje jer je kraće i odma u naslovu možeš pronaći ono što tražiš.

Nadam se da je ovo pomoglo.

Nadam se da je ovo pomoglo.
Drago mi je da si dao podrsku i razmisljao u tom pravcu.
No,ja namerno stavljam taj watermark,iz nekih mojih razloga.
Kanal naravno moze bolje raditi,ali ja nemam bas toliko vremena da ga lickam.
Sto se tice naziva konkretno ovog BEST Setting For Your Bulb Camera sto si predlozio,ipak mislim da nije dobar jer
to ipak nije najbolji video o podesavanju kamere sto znaci da bih lagao ako bi napisao BEST.
Kao drugo nije glavna stvar u videu kamera vec aplikacija za nju i zato nosi taj naziv koji sam mu dao.
Nadam se da te nisam uvredio sa ovim odgovorima i da ne mislim da se ne razumes.
Hvala jos jednom.
Inace vise bi mi znacilo ako znas kako da podelimo video snimke osim na drustvenim mrezama.

Posljednje uređivanje:
Inace vise bi mi znacilo ako znas kako da podelimo video snimke osim na drustvenim mrezama.
Pa ako želite dijeliti međusobno pošaljite jedan drugome na PP.
Uh. Ovo i nije bila baš neka šala, tek sad vidim. :D

Back
Na vrh