Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biće tu posla.Sta mislite
I meni se čini da si već odgovorio sam sebi na onom drugom topicu.Sta mislite da li da radim shortsove na ovom kanalu zbog ubrzanijeg napretka?
Ali ako ti je drago šta te briga - idi. Snimaj shortse. Zabavi se malo.Po mom misljenju,NE,jer treba biti stvarno ultra popularan da bi se ostvario ozbiljan prihod.
Nisam mislio na prihod,nego dovlacenje novih pratioca putem shorts-a.I meni se čini da si već odgovorio sam sebi na onom drugom topicu.
Ima update da je Micu krenulo
Ali ako ti je drago šta te briga - idi. Snimaj shortse.
Čestitam Mico!Dobili smo 944 pratioca
Preko 10.000 sati gledanja.
Broj pregleda iznosi 248.000.
Napravili smo 123 video zapisa.
He he, čuj ga; desetak dana.Bice potrebno najmanje desetak dana da se steknu svi uslovi
Zna seKad je party? I gdje? Čuo sam da je to običaj.
Zna se i da to nije baš blizu, a?Zna se
moja basta,cim otopli
Ma baš. Lukavo je srezao troškove, kao organizira party a neće mu nitko ni doć.Lako ti je tako.
Drago mi je da si dao podrsku i razmisljao u tom pravcu.Nadam se da je ovo pomoglo.
Pa ako želite dijeliti međusobno pošaljite jedan drugome na PP.Inace vise bi mi znacilo ako znas kako da podelimo video snimke osim na drustvenim mrezama.
Ne da nije jednostavno,nego mislim da je nedodirljivo za nas obicne smrtnike.Sama prijava ovdje mogla bi umnogome pogurati vaš video i kanal, samo, nije jednostavno
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke