• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sta se desava kada pokrenete Youtube kanal+ Top Tech

mico

Legenda
Tu od
4 Sij 2012
Dragi moji Forumasi,
kao sto sam vec spomenuo na forumu,dosao je i taj trenutak za pokretanje Youtube kanala.
Sada mozemo zajedno pratiti razvoj svezeg kanala.

Kanal se zove TOP TECH i bavi se uglavnom tehnickim proizvodima.

Kanal postoji desetak dana i postavljao sam par klipova na dan,ne bih li bocnuo yt algoritam.
Na zalost on me ne vidi za sada,a kanal je solidno optimizovan.
Znaci ovo ceka svakog hrabrog pocetnika koji se upusti u avanturu sa Youtubom.
Kako rece nas Kapetan,tezak je zivot nas Youtubera.
Javljacu vam povremeno kako napreduje,jer ce to biti dobar orijentir za pocetnike.
Vec sam u startu pronasao jednu gresku koja mozda utice lose na algoritam.
Naime detaljnom analizom otkrio sam da pod imenom TOP TECH ima mnogo kanala,a to nije dobro.

Za sada je statistika sledeca:

Analitika kanala

trenutno prati

3

+3 u zadnjih 28 dana

sažetak

Proteklih 28 dana

Recenzije

140

Vreme gledanja (sati)
4,4

Nadam se da cete i vi da mi ukazete na nedostatke koje ste uocili?

Posljednje uređivanje:
Pozdrav Mico, :)
dosao je i taj trenutak za pokretanje Youtube kanala
to je uvijek prava stvar, i dobra je ideja da ovdje zajedno pratimo situaciju i napredak. ;) (y)
Kanal se zove TOP TECH i bavi se uglavnom tehnickim proizvodima
Eto, pošto znam da si u ovom nicheu dosta upućen, nekako mi se čini da će (i) ovo biti uspješan kanal, ja ću se za početak zadržati na svega nekoliko sugestija, ali bi'će vremena i za dublju analizu i potpitanja. ;)
- Prvo, vidim da ti je rezolucija, barem na ovim videima što sam vidio; 720p, zašto to? :unsure: Smatram da ne treba uopće snimati ispod 1080p, ne treba ni više u ovom slučaju, ali FHD je zakon. ;) A znam da pravu kameru - imaš.
- Evo nešto skroz konkretno, isprika ali nikako mi se ne sviđa ova plava pozadina ispod logoa gore lijevo, još manje način kako je postavljeno, bilo bi manje loše da je u kvadratu i ne uz sami rub (ako već želiš tako). :(
top-tech.JPG
yt algoritam. Na zalost on me ne vidi za sada,a kanal je solidno optimizovan.
YT algoritam ti je, znamo već, noćna mora, ali nema za tim potrebe. :D
A kako je kanal solidno optomiziran kad kažeš ovo dole?
Naime detaljnom analizom otkrio sam da pod imenom TOP TECH ima mnogo kanala,a to nije dobro.
Ne mora biti ni loše, vidi kako ćemo na jednostavan način doskočiti tomu; proširi ime kanala recimo ovako, ja sam kratko pogledao i predlažem npr; Top Tech Gadgets Tips, ili dodaj samo jednu od ove zadnje dvije riječi. :p
Ovakva bi solucija bila mnogo više SEO friendly, a pikiraš više keyworda, ali jakih keyworda, a ovo ti stoji baš. ;)

Samo naprijed. :cool:

Hvala na analizi i odvojenom vremenu.
Snimam na 720p jer mi je lakse da ga obradjujem posto mi komp nesto koci kada obradjujem snimke 1080p,a brze i uploadujem jer imaju manje Mb.Slazem se da je pozeljno biti 1080p,ali ajde neka za sada bude ovako.
Onaj logo sa plavom pozadinom se meni dopada sto ne znaci da ce svima da se dopadne,ali neka ostane tako jer je ipak bitno da bude to sto se meni dopada (autor sam tog loga).

Da,moze da se promeni na Top Tech Gadgets lepo bi izgledalo i zvucalo.
Prvobitno sam mislio da prosirim na Top Tech News,ali i ovo sto je Kapetan predlozio je odlicno.
Mislim da je najbitnije da sto cesce izbacujem klipove i da ce to pokrenuti algoritam.
Hvala jos jednom na kritikama i sugestijama.

Ne znam koliko je to dobro... mislim da nije baš.
Naravno da nije,ali trpam sto vise snimaka da bi kao sto sam rekao probudio uspavanag diva (algoritam yt)
Kasnije ce ti snimci biti sankcionirani,jer naravno to nije technical product.

Video u koji polazem nadu da ce napraviti neki mali pomak mog kanala.
Rec je o mobilnom telefonu neobicnih sposobnosti.
Pa da prokomentarisemo.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Pa da prokomentarisemo.
Nadovezujem se na svoj post iznad... one savjete možda usvojiš jednog dana, to je u redu. :)
Video u koji polazem nadu da ce napraviti neki mali pomak mog kanala.
Pogrešno je očekivati bilo kakav brzinski pomak, treba vremena za sve. Vidim da si odmah navalio trpati videe na kanal, to je možda dobro tko može, no sasvim je suprotno od mojih običaja, ali ti nas obavijesti kako ti ide? :)
Rec je o mobilnom telefonu neobicnih sposobnosti.
Ovo je dobro da si stavio video ovdje, neka se javi još tko, a ovo bi bila moja opservacija:
što nam kažeš u ovom videu? Apsolutno ništa, više si opisao ovdje u postu. :oops: Osim fraze 'walkie talkie mobile phone' za koju ćeš doći u vrh bilo koje tražilice malo sutra, :) nema nikakve daljnje info ni keyworda niti u descriptionu niti u tagovima na YT-u? Malo me to čudi, pogotovo od tebe Mico, starog Youtubera. :)

Ja bih proširio title na (ovo ti je direktan prijedlog); Walkie Talkie Mobile Phone, Harder Than Walnut, Stronger Than Drill 📱
To još proširi opisno u descriptionu, dodaj i tagove, pa ćemo vidjeti... :p

Vidim da si odmah navalio trpati videe na kanal
To testiramo algoritam,koliko je osetljiv,a inace ne snimam tako cesto.
Ja bih proširio title na (ovo ti je direktan prijedlog); Walkie Talkie Mobile Phone, Harder Than Walnut, Stronger Than Drill
Jooj,pa ne volim tako dugacke nazive,nekako mi bode oci,ali mogu te poslusat,kao starog dobrog savetnika.

To testiramo algoritam,koliko je osetljiv
I, što kažu testovi? Ne trza za sad, zar ne? :)
Jooj,pa ne volim tako dugacke nazive,nekako mi bode oci
Da ne voli. :D To kad budeš otvarao domenu; najbolje upotrijebi jednu ili dvije riječi, možeš tako i za YouTube kanal, mada ne nužno, ali ne boj se dugog titlea u nazivu filma, dapače, treba tako. ;)

Pogrešno je očekivati bilo kakav brzinski pomak, treba vremena za sve. Vidim da si odmah navalio trpati videe na kanal, to je možda dobro tko može
I ja mislim da ne može to utjecati na kompletan status kanala tako brzo. Važnije je to kakvi su zapravo videi a još je važnije kakva je publika. Kako se ponaša.
To sam pročitao možda baš na ovom forumu. :p

Zato testiramo,pa cemo videti sta je presudno za nove prosecne kanale.

E,drugari Forumasi i vi ostali,ovako stoje stvari.
Posle dvadesetak dana mukotrpnog rada,dosli smo do ovog nivoa.

Analitika kanala

Trenutni pretplatnici
7
+7 u posljednjih 28 dana​

Sažetak
Posljednjih 28 dana
Pregledi
547

Vrijeme gledanja (sati)
16,8
—​

Najpopularniji videozapisi
Posljednjih 48 sati · Pregledi​

Sta mislite vodi li to cemu?​

Sta mislite vodi li to cemu?
Vodi vodi, ka slijedećih "dvadesetak dana mukotrpnog rada". :D
Ma vidi njega, da 20-ak dana, he he... :p Easy Mico, bi'će to sve dobro, keep on. ;)

Ipak se nešto događa. Pretplatnici dolaze, doduše vjerojatno bi Mico volio da to ide brže... ali možda nisu u formi. :)

Back
Na vrh