• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slanje pozivnica

dubbblin

Član
Tu od
20 Stu 2010
Bok škvadro,

nisam nikada slao veću količinu istog maila, pa imam par konkretnih pitanja, ako biste mi mogli pomoći.

1. Postoji li dnevni limit poslanih poruka na gmailu?
2. Prepoznaje li gmail da se radi o slanju iste poruke na sve adrese (pa zbog toga poruku sprema u SPAM)? Kako biti siguran da će poruka stići u glavni inbox klijenata?
3. Mail šaljem dodavanjem adresa u BCC ili postoji neki drugi način za personalizirano slanje?

Hvala puno!

Šibaj sa servera php mail funkcijon pogonjeno cronom. Ali ne sa infoit servera jer iako im piše da dozvoljavaju 300 na sat na odredište ne stigne ni jedna.

Zdravo momci ja sam isto prikupio pozamasu listu emailova of fanova na mom sajtu ali slabno stojim sa novcem pa sam kontao od pocetka da radim rucno ali mi je iskrsao taj problem da se nemoze ili ja nez poslati vise od 50 maila na dan sa jednog emaila koliko sam ja nasao limit za slanje preko gmaila su 500/dan ali cim se posaljem vise od 50 sve naredne blokiraju a na yahoo sam procitao 100/po satu i posao sam to 99 poslao cekao 65min i ponovo pokusao 90 i blokirao mi yahoo acc negde oko 88 pa me zanima jel ima neko iskustava sa ovim jel postoje neki utvrdjeni limit za koje se zna dal mi moze neko nekako pomoci oko ovog.Unapred Hvala Aleksandar

Zdravo momci ja sam isto prikupio pozamasu listu emailova of fanova na mom sajtu ali slabno stojim sa novcem pa sam kontao od pocetka da radim rucno ali mi je iskrsao taj problem da se nemoze ili ja nez poslati vise od 50 maila na dan sa jednog emaila koliko sam ja nasao limit za slanje preko gmaila su 500/dan ali cim se posaljem vise od 50 sve naredne blokiraju a na yahoo sam procitao 100/po satu i posao sam to 99 poslao cekao 65min i ponovo pokusao 90 i blokirao mi yahoo acc negde oko 88 pa me zanima jel ima neko iskustava sa ovim jel postoje neki utvrdjeni limit za koje se zna dal mi moze neko nekako pomoci oko ovog.Unapred Hvala Aleksandar
Ti si stari član ovog Foruma ali nisi niti izdaleka pročitao mnogo tema ovdje, čini mi se? :)
Za početak ti preporučujem ovaj odjeljak, prouči malo što su to autoresponderi?

Back
Na vrh