• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SEO uputstva - 2 komada (na Domacem Jeziku)

novii

Legenda
Tu od
24 Tra 2009
- Optimizacija za pretraživače (SEO) i Optimizacija URL-ova (SEF)

1. Šta je optimizacija?
  2. IZBOR KLJUČNIH RIJEČI
  3. On-page optimizacija
  4. Budite indeksirani
  5. Off-page optimizacija
  6. Linkovanje vaših unutrašnjih strana

Ovo uputstvo je dobro jer ima i deo šta ne treba da se radi, jer bi sajt mogao biti isključen iz pretrage.

- SEO analiza top 10 sajtova u Srbiji
Vojimirović Vladimir 2008
Naziv jeste pomalo zbunjujući a u pitanju je diplomski rad na preko 60 strana koji sadrži konkretne informacije sa konkretnim primerima.

Dodao sam u naslov da je to na domacem jeziku jer mislim da bi to moglo zanimat upravo one kojima Engleski ide malo losije.

novii kaže:
Naziv rubrike je Besplatne e-knjige, a podrubrike gde sam otvorio temu Na našim jezicima.

Tocno, to je naravno dobro ali mislim da nije lose i ovako istaknut jer mnogi gledaju New Posts samo pregledaju nazive thread-ova pa odluce dali ce kliknut ili ne. A to sto je na nasem jeziku bi moglo dosta pomoci nekima kojima losije ide Engleski.

Puno toga se radi sada na forumu ali uskoro budemo slozili i neke upute za kakve naslove je najbolje stavit a najbolji su oni koji su veoma opisni da netko i prije nego procita zna dali ga to zanima ili ne.

Ugl. da budem malo on-topic. Ako ti ili jos netko drugi ima kakvih "domacih" SEO materijala slobodno moze podjeliti ovdje na forumu.

Back
Na vrh