• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šaljem prazne PM-ove, ne mogu da postavim thread, ne mogu ništa :(

JelenaM

Moćan
Tu od
11 Velj 2012
Aaaa, dvaput već ne mogu da postavim thread u temi Bugovi!

Šaljem prazne PM-ove! Krenula sam da dopunim odgovor i otišla u poslate, da vidim šta sam već napisala, a poslat samo quote poruke na koju sam odgovorila, bez mog teksta. To mi se desilo i pre nekoliko dana. A danas još, krenula sam da pošaljem PM sa linkom jednog thread-a, i iskočilo mi creno "you can't send message without the body. please enter text", tako nešto. Kad sam je poslala bez linka, otišla je normalno.

A i za postavljanje thread-a u Bugovima mi je pre minut iskočila ista poruka, a drugi put "message is too short". Je l postoji neki limit dnevnih aktivnosti na forumu, pa ja preterujem?

Pošto, izgleda, nemam drugu mogućnost komunikacije, umesto PM iskoristila sam opciju "pošalji mejl", ona radi.

EDIT: Prošlo, ne mogu da verujem! Morala sam da se izlogujem pa ulogujem. Je li bug ili sam ja preaktivna???

Opet isto. Sad ne pomaže ni ponovno logovanje ni čišćenje cookies i cache. Pa evo, da uputim ljude sa kojima sam u prepisci - proverite mejl, ta opcija mi je valjda pošla za rukom

Imam i ja ovaj bug ali samo kad koristim Google Chrome dok Mozilla radi kao sat

i meni je ovaj slucaj isto, i slao sam na mail poruke i nista. jel zna neko kako da resim ?

Zasad, probaj ponovno logovanje, brisanje kukija ili promenu browsera

Svjestan sam problema u softwareu ali za sad ne znam kako rijesit problem. Ako nes saznam javim ako ne za sada probajte ovo sto je JelenaM savjetovala.

na chrome sve uradim sto je jelena navela i opet nece, a dok na operi radi kao sat.. bez greske..

Back
Na vrh