• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Reklame na titlovi.com

robodoom

Član
Tu od
30 Ruj 2015
Zdravo svima!

Ovo je moj prvi post, radim nešto sitno online već par meseci itd.
Pitanje je: da li neko od vas ima saznanje koje reklame su u ovom trenutku postavljene na sajtu titlovi.com na vrhu stranice?

Vidim da su reklame namenjene za domaće tržište, nisu googleads, menadžment reklama rade preko Gemiusa. (mrzim ovaj Gemius u poslednje vreme više nego išta :smack )

Imaju i reklame desno, to je httpool, kako sam pročitao ovde na forumu, oni rade samo sa velikim igračima, ili preko neke veze. :crazy_grin
Tako da ako neko zna, bilo bi super da podeli!

Hvala svima!

Hvala, ali nadam se da mi post nije pogrešno protumačen. :p

Mene zanime ČIJE reklame oni koriste, odnosno koje agencije/firme.

Nadam se da sam sada malo jasniji :D

Ako je neka mreza u pitanju, ocigledno je da ne mozemo znati koja je, osim ako neko nije vidovit :)

Ali ako pogledas url od reklame, vidi se klasican sistem za pracenje koji svaki ozbiljniji oglasivac pravi, tako je skoro sigurno telenor zakupio to mesto, ili je neka menadzerska agencija u ime Telenora zakupila to reklamno mesto, sto mu dodje na isto, bez neke posebne mreze.

Pojavljuju se Neskafa, Telenor i Duracell. Toliko sam video. Znači neka agencija radi, ne zakupljuju direktno mesto te firme.

Znam da ne može nikako da se provali tracking sistem, ali eto, nadao sam se da neko možda ima neko saznanje čije su reklame koristili pre nego što su uzeli Gemius da im odrađuje to. :D

Hvala svakako svima, možda se ipak javi neko sa informacijom! :D

robodoom kaže:
Pojavljuju se Neskafa, Telenor i Duracell. Toliko sam video. Znači neka agencija radi, ne zakupljuju direktno mesto te firme.

Znam da ne može nikako da se provali tracking sistem, ali eto, nadao sam se da neko možda ima neko saznanje čije su reklame koristili pre nego što su uzeli Gemius da im odrađuje to. :D

Ne mora biti agencija, moze se zakupiti i broj prikaza, i onda titlovi rotiraju vise oglasivaca, to je standardna opcija, recimo zakupi se milion prikaza .

freemind kaže:
robodoom kaže:

Ne mora biti agencija, moze se zakupiti i broj prikaza, i onda titlovi rotiraju vise oglasivaca, to je standardna opcija, recimo zakupi se milion prikaza .

Da da, jasno mi je.

Ipak, nada umire poslednja. :lol

hvala Hellas! :)))
ovaj Adform je neka najjača firma u severnoj Evropi na tom polju.
u potrazi sam za dobrim reklamama, ne znam na koju stranu pre da se okrenem. : D

Back
Na vrh