• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prosperio net

rradomir01

Aktivni član
Tu od
9 Ožu 2010
Prosperio net je affiliate mreža iz Hrvatske.Do nedavno su imali prilično malu ponudu,ali zadnjih mjesec-dva su je značajno povećali.Čak unutar mreže imaju offer za koji plaćaju 300 kn po leadu.Isplata ide na žiro račun,umanjena za porez.Pa provjerite.
Također,zanima me da li je netko već radio sa njima i koji program im daje najbolje rezultate?

Evo,danas mi je konačno sjela prva isplata.Jedino je bad što su porezi nevjerovatni,više od 40% :fever

Ma jedino me tješi da se nisam puno ni trudio,a ni uložio neku lovu.Al' što ga grabi država nije normalno

Kako se priključiti? Šaljem im ponudu već par puta. Ima jedno polje koje je prilikom registracije obavezno za ispunit, ime tvrtke, a u FAQ kolko sam skuzio pise da moze bit i fizicka osoba. Ja u to polje napisem svaki put, ne posjedujem tvrtku.
Jel toliko teško upast unutra? Jel se uopce isplati? Kakve su provizije, tj kolike cifre se mogu mjesecno zaradit uz koliko posla?

Teško ne može bit, a isplativost ovisi o tvojoj sposobnosti da monetiziraš svoje partnerstvo sa navedenom mrežom. Ako se registriraš kao individualac, u polje za firmu pišeš: "Ime Prezime".

Ja se registrirao bez firme , odgovorili za par dana...vidjet
ću za mjesec dana kolko se to isplati...

Neosynthesist kaže:
Teško ne može bit, a isplativost ovisi o tvojoj sposobnosti da monetiziraš svoje partnerstvo sa navedenom mrežom. Ako se registriraš kao individualac, u polje za firmu pišeš: "Ime Prezime".

SteelMaiden kaže:
Ima tko veceg iskustva s prosperiom? Kakve su konverzije?

Ma sve je to slabo , više se isplati adsense, stavio bannere
na 2 weba , prvi oko 1000 unikata dnevno , drugi oko 200 i za mjesec i pol
zaradio 15kn...možda to može i bolje, ali eto to su moja prva iskustva...

Meni se jako dobro konvertira ponuda kolektiva.net,ostale su više-manje za k....
Ali kako sam ponude postavio na blog koji sadržajno nema veze sa ponudama ne žalim se previše.

rradomir01 kaže:
Meni se jako dobro konvertira ponuda kolektiva.net,ostale su više-manje za k....
Ali kako sam ponude postavio na blog koji sadržajno nema veze sa ponudama ne žalim se previše.
Istina jedino što se isplati je kolektiva, probao 5-6 razlicitih ponuda , ali jedino na kolektivi se nesto zaradilo...

robi76 kaže:
rradomir01 kaže:
Istina jedino što se isplati je kolektiva, probao 5-6 razlicitih ponuda , ali jedino na kolektivi se nesto zaradilo...

Jel radi još neko sa njima i kakvi su?
Plaćaju li još redovno?

Ima li tko kakvih novih informacija u vezi Prosperio mreže.
Ja sam im slao mail ali nema odgovora.
Dosta oglašivača na njihovoj mreži više i ne posluju(Nekerman,Quelle...).
Zadnji oglašivač je pristupio mreži još u 6.mjesecu 2012.g.

Back
Na vrh