• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Problem s otvaranjem/učitavanjem foruma

LeonMak

Legenda
Tu od
30 Stu 2010
Od jučer poslijepodne forum mi se učitava jako sporo, a s mobitela ga uopće ne mogu otvoriti
Ako iz "New posts" kliknem na 3-4 stranice da se otvaraju istovremeno, traje po nekoliko minuta da se sve učita. Ista je situacija i s otvaranjem ili slanjem PP ili kad stisnem 'thanks'.
Prema SEO Doctoru naslovnica se učitava oko 42-46 sekundi.
Inače nemam prolema s drugim stranicama, forumima itd.
Da li imamo nekih problema sa serverom, ili ste ubacivali neke nove skripte?

Nismo nis ubacivali. Mozda je bio server sporiji ne znam nisam bio od jucer na forumu.

Ali Cudi me jer sada gledam forum mi bas jako brzo radi. Brze nego inace.

Da, proradilo je nekih sat-dva nakon sto sam ovo gore pisao,. I meni se cini da je sad cak i brzi.
Ne znam da li to ima veze, ali ova vidi.hr slicica se nije otvarala, cak i kad ju zasebno probas otvoriti dugo je rostala i nije se mogla otvoriti.
Uglavnom, sad je sve 5.

Back
Na vrh