• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Primanje uplata karticom u HR

Cafa

Član
Tu od
26 Svi 2015
Otvaram novu firmu u Hrvatskoj i moram moći primati uplate karticama i preko interneta i uživo, i to sve debitne kartice i sve kreditne kartice - Diners (Erste), Amex (PBZ), Visa (mislim da ih drži ZaBa). Moram imati i plaćanje na rate.

Kako da to izvedem? Jel postoji neko kompletno rješenje na jednom mjestu?

Zadnji put kad sam gledao, prije godinu-dvije, morao bih imati zasebne aparate od Erste i PBZ-a, a za online plaćanje vjerojatno isto tako.

HT ne dolazi u obzir ni da mi besplatno daju sve što mi treba.

Možda nevezano uz ovo, bilo bi dobro da ima riješeno i ispisivanje računa ili nešto.

Mora biti nešto lokalno zbog plaćanja na rate. Proizvod je dosta skup.

Uzeo bih neku online opciju za povremeno korištenje ako je jeftinija od lokalne opcije, ali 2Checkout uzima 2.4% + 30¢ po transakciji.

Back
Na vrh