• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prijedlog

gogycro

Član
Tu od
15 Tra 2009
Ovako forum se radi o internet zaradi,neki ljudi ce klikati na affiliate programe neki ce imat internet stranice ili blogove na kojime ce imati Adsense ili druge programe.

Moj prijedlog je da se otvori novi dio na forumu koji ce pomoc ljudima koji imaju problema oko podesavanja internet stranice ili bloga npr. dodavanjem adsensa ,promjene header-a i sl.
Ja bi odma prvi otvorio temu :D

Cini mi se da nije losa stvar,jer otvoria sam blog radi zarade pa ako vec nesto neznam podesiti ili napraviti ,da se ne ide na druge forume trazit pomoc,vec da lipo ostane na ovom forumu i dobijem odgovor, jer na ovom forumu ima dosta ljudi koji se jako dobro razume u to.

Eto to je moj prijedlog sada neka se admin i moderatori dogovore oce se ovo realizirati.

Pozdrav!

Imam prijedlog da se zabrani droljanje s thanksom.

P.S.
Ako je ovo dobar prijedlog pritisni "Thanks"

Back
Na vrh