• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prijedlog

M00nlander

Moćan
Tu od
9 Lis 2008
Kontam si čemu služi Thanks opcija, ali bi bilo dobro da se može nekako naglasiti sadržaj koji je koristan za druge unutar threada (ko što facebook ima lajk dugme) - Mislim da je ovo totalno drugačije od Hot threada (a po njemu treba dosta scrollanja da bi se našlo nekolicina kvalitetnih postova)

Ili recimo uvesti opciju u search da se može pretraživati po količini datog Thanks-a unutar postova/threada

Koja su vaša mišljenja o prijedlogu?

M00nlander kaže:
Kontam si čemu služi Thanks opcija, ali bi bilo dobro da se može nekako naglasiti sadržaj koji je koristan za druge unutar threada (ko što facebook ima lajk dugme) - Mislim da je ovo totalno drugačije od Hot threada (a po njemu treba dosta scrollanja da bi se našlo nekolicina kvalitetnih postova)

Ili recimo uvesti opciju u search da se može pretraživati po količini datog Thanks-a unutar postova/threada

Koja su vaša mišljenja o prijedlogu?

Evo ti thanks ;).

Mislim da je nepotrebno jer velika većina ovdje dolazi naučiti nešto a ne sudjelovati (čitaj gubiti vrijeme) u "kvalitetnim" diskusijama. Just my 0.02$.

Opa, thankswhoring thread. Evo može i meni jedan. :D

Ok, da ne budem sav u offtopicu, na MMD je bila jedna opcija sa kojom su se mogle nominirat najbolje teme, sad ne znam jel ima neka skripta koja bi kalkulirala vrijednost posta prema broju thanks ili +rep, tako bi se eventualno moglo izvest to što gore spominješ.

Meni je dovoljno eye-catchy i ovo sa thanks, kad vidim par imena ispod posta odmah znam da je tip ili nešto provalio ili nešto korisno napisao. :D
Još ako admin i moderator stisnu thanks, pa naprave šarenilo sa svojim ofarbanim imenima... još je uočljivije.

Back
Na vrh