• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prijedlog -> PM tek nakon određenog broja postova

m4ster

Dobro znana faca
Tu od
5 Tra 2009
Sama po sebi tema ovog foruma je privlacna za spammere pa mislim da bi bilo dobro da clanovi s 0 postova ne mogu slat PM. Neka granica bude recimo 10, 20 postova... Dovoljno da odbije spamere, a da ne ometa ostale.

Neznam dali je to moguce podesit, svakako bi admin mogao pogledat dali se moze. No s druge strane pozvao bi vas clanove da prijavljujete takve stvari posto smo dosad u praxi kad god nam je netko prijavio problem odmah promptno reagirali (pa tako i danas) i uklonili spamere.

takodje da clanovi bez 25 postova ne mogu postavljat linkove

InFlames20 kaže:
Da, definitivno, uvest će se sve to. Pogotovo ovo za linkove...

postajemo polako hrvatski Warrior Forum :)

jos kad bi bilo barem pola članova koliko ih tamo ima.

no opet to ne bi bilo dobro jer se tamo toliko tema otvara i diskutira da jednoj osobi treba cijeli dan da sve to prođe, prelista i opet ne stigne pohvatat sve

a onda normalno, nema ni zarade, jer nema onoga TAKE ACTION dijela...

inače, slažem se s prijedlogom, iako ja osobno nisam imao negativnih iskustava sa PM, jer su uglavnom poruke bile konstruktivnog karaktera, a ne čista promocija...

P.S. Inače na Warrior Forumu dobivam dosta poruka koje su pa ono, 90% blatantni advertising, s ciljem da ja ispraznim svoju karticu.

Back
Na vrh