• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

prijava korisnika

ZeroNoob

Aktivni član
Tu od
18 Tra 2013
Korisnik pod imenom mucacos mi je poslao poruku reklamirajuci svoj sajt netraja.net Naravno to nije sve, u zadnjih tjedan dana mi je poslao mail na nekoliko mojih stranica, ja neznam odakle ovome covjeku zivot kad samo spama tude mailove sa jednim te istim mailom. Isto tako nudi reklamu na njegovom sajtu, a sajt mu najvise ima posjeta iz švedske, i na fb ima preko 45k lajkova koji su kupljeni.

Da da, vidim i ja, ide "reklamna kampanja" u svih 16. :)
Svi dobijamo obavijesti redovito. :drinking

ZeroNoob kaže:
Korisnik pod imenom mucacos mi je poslao poruku reklamirajuci svoj sajt netraja.net Naravno to nije sve, u zadnjih tjedan dana mi je poslao mail na nekoliko mojih stranica, ja neznam odakle ovome covjeku zivot kad samo spama tude mailove sa jednim te istim mailom. Isto tako nudi reklamu na njegovom sajtu, a sajt mu najvise ima posjeta iz švedske, i na fb ima preko 45k lajkova koji su kupljeni.

Imaš opciju da prijaviš njegovu poruku. Prijavi je i MOD ekipa će pregledati. :)

Prijavljen je PM, i mucacos je dobio ban. Hvala na obaveštenju, samo molim da naredni put ne otvarate teme. Nema potrebe, dovoljno je da prijavite njegovu poruku.

Back
Na vrh