• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PR 7 backlink tehnika

Morate paziti, evo meni su naprimer suspendovali nalog koji sam napravio pre nekoliko minuta. Sad cu lepo da napravim novi nalog da napisem nesto teksta, da ostavim da to stoji par dana i onda da krenem u linkbuilding :)

AleksaS kaže:
Morate paziti, evo meni su naprimer suspendovali nalog koji sam napravio pre nekoliko minuta. Sad cu lepo da napravim novi nalog da napisem nesto teksta, da ostavim da to stoji par dana i onda da krenem u linkbuilding :)

Nemoj praviti care novi account, posalji im mail kao sto sam i ja uradio,... Reci da nisi mislio nista lose bla bla bla, i na kraju ce se oni tebi izviniti i reci ce da su izbrisali nenamerno... Pozz

Ma vec sam napravio novi, ako bude problema kontaktiracu ih.

This domain's A-record is not pointing to Tumblr. It is currently set to “95.211.17.8”.

Please contact your domain registrar for support. Our staff is absolutely unable to assist with DNS configuration.

Otisao sam na jedan sajt tumblr-ov koji ima pr6 i svi koji su pritisnuli like(ono srce) njima je precrtan link, a oni koji su pritisnuli reblog njima nije precrtano. Koja je razlika? Da li da pritisnem lajk , ili reblog?

ti si otisao u untitled - settings i kliknuo si test your domain. Nema razloga da to radis. Samo cekiraj Use a custom domain name
i ukucaj
Kod:
www.tvojdomen.com/rs/net/or....
i idi na save.
Posle kada ides da lajkujes ili reblogujes tudje postove, trbace par minuta da prodje da bi se pojavio tvoj lajk sa backlinkom, barem je meni tako...pozz

Primetio sam da je negde kada lajkujes nofollow, a reblog dofollow

oknedar kaže:
ti si otisao u untitled - settings i kliknuo si test your domain. Nema razloga da to radis. Samo cekiraj Use a custom domain name
i ukucaj
Kod:
www.tvojdomen.com/rs/net/or....
i idi na save.
Posle kada ides da lajkujes ili reblogujes tudje postove, trbace par minuta da prodje da bi se pojavio tvoj lajk sa backlinkom, barem je meni tako...pozz

Primetio sam da je negde kada lajkujes nofollow, a reblog dofollow

Nisam. Sve sam to uradio i kad odem na neki sajt koji ima pr5-6-7 da li da pritisnem like ili reblog, posto vidim da svi koji su kliknuli like njima je precrtano ime(kljucna rec)?

Da li smemo da lajkujemo ili reblog-ujemo vise sajtova ili samo jedan?

Nisam. Sve sam to uradio i kad odem na neki sajt koji ima pr5-6-7 da li da pritisnem like ili reblog, posto vidim da svi koji su kliknuli like njima je precrtano ime(kljucna rec)?

To sto sam napisao , to je bilo upuceno clanu dubbblin
a tebi, ovaj drugi deo, sa dofollow i nofollow. Mozes i jedno i drugo, ali ne preteruj

ovo vam nije neka dugoročna metoda jer trebate svako malo se vraćat na stranicu koju ste likeali i unlikeat je pa opet likeat zato što puno ljudi kao što možete i vidit u videu koristi istu stvar, a tumblr prikazuje samo 10tak ljudi šta je lajkalo,tako da vam jako brzo potone lajk a time i backlink.Ovo je više promotivni video za ove šta se time bave nego prava metoda...
Inače ovo sam vidio ima možda pola godine,ali negdje drugo i tamo su oni napisali da treba reblogat čini mi se i onda lajkat, jer inače neće bit link dofollow,ali provjerite to još...

Da... Repostao sam prije nekih sat i pol jedan vrlo popularan PR4 post, sad je već 90+ na redu. Vidim da je kolega dubbblin s "volim-irsku" već uspio dogurati na 150. mjesto (trenutno) :)
Dolje je link "Show more notes" tako da link ipak ostaje, ali teško da ima ikakve koristi od toga, post ima preko 480.000 linkova!!

Ali bez obzira na to, tehnika je dobra, samo ne treba u googlu tražiti "liked that", nego po istom principu potražiti relevantan post iz tvoje niche s malo linkova. A može se pronaći PR 2,3 ili 4 s malo ili čak ni jednim linkom ;)

Sto ne modifikujete metodu. Umjesto visokog PR vi ganjajte isti ili slican niche tekst za lajkanje. Zakopani tumblr postovii nemaju ni po jedan like.

Hellas kaže:
Sto ne modifikujete metodu. Umjesto visokog PR vi ganjajte isti ili slican niche tekst za lajkanje. Zakopani tumblr postovii nemaju ni po jedan like.

Mene suspendovali i nakon poslatog e-mail-a nista se nije promenilo. Sad na novom nalogu ne mogu istu domenu da dodam :'(

Ja sam za ovo saznao malo pre Nove Godine samo sto sam krenuo polako jer nisam bio siguran sta se radi. Fora je bila da sam gledao sajtove koji su pre mene na googlu za odredjenu kljlucnu rec, i onda sam ugledao sajt koji ni na sta ne lici, koji me ni malo ne privlace, a bio je 4. za jednu lepu kljucnu rec. Onda me bas zanimalo kakave backlinkove ima, i tad sam se bas iznenadio kada sam video da ima svega 100 tinak linkova, od cega 2blog posta, par direktorijuma i oko 90 pomocu nekih tada meni nepoznatih lajkova, reblogovanja...Tek onda sam provalio sta i kako. Ne kazem da je ovo neka dugorocna metoda , ali da pomaze, pomaze sigurno, pa dok traje nek traje :)

p.s. AleksaS , sta li si ti radio kad te suspendovase :)

Swe je ok a gdje mi je srce na raskbaru kao u njega na video nigdje ga nema.
jel moram neki taskbar od tumblr instalirati ili kako?

Pronašao sam ga !

kolko je to opasno raditi s obzirom na google adsense ?

da mi nebi banali acc ?

te koliko je preporučeno like-ati dnevno stranica

da nebu ispalo loše ? ja sam like-ao dvije stranice za sada.

hvala !

Za sada odlicna metoda, ali mislim da je kratka jer cim oni provale da custom domen koji smo upisali nevodi ka njihovom hostu pocece da brisu.

@fric

Koliko sam shvatio postoji opcija da se to follow i reblog iskljuci pa je to mozda slucaj kod tebe, neke stranice imaju a neke ne...

Ima li nekoga kome su blogovi jos aktivni i nakon nekoliko dana?

rappin kaže:
Za sada odlicna metoda, ali mislim da je kratka jer cim oni provale da custom domen koji smo upisali nevodi ka njihovom hostu pocece da brisu.

@fric

Koliko sam shvatio postoji opcija da se to follow i reblog iskljuci pa je to mozda slucaj kod tebe, neke stranice imaju a neke ne...

Ima li nekoga kome su blogovi jos aktivni i nakon nekoliko dana?

Da, zavisi kako ko prodje...meni je na primer jedan blog sa linkom aktivan vec duze vreme, tako da se moze ;)

Back
Na vrh