• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav dobri ljudi!

sale89ns

Član
Tu od
10 Kol 2014
Ovo je pravo mesto za prvi post :)
Dakle: Sale iz Novog Sada, 1989 godiste. Fitnesom se bavim 8-9 godina, a ako bog da i youtubom :)
Forum je sjajan, samo sto ja od nule pocinjem pa da malo povatam, sve mi je to novo. :waving

Živija druže Sale!!

The message is too short. Please enter a message longer than 20 characters

Ma ovdje mozes da naucis puno toga.Ja sam skoro cijeli forum vec procitao,i sada sam spreman da budem aktivan i to :D

Savjet svima onima koji su počeli. Manje čitanja a više rada. Mi iskusni smo tu da poguramo koliko znamo i možemo.

Npr. kako naći hosting, postaviti sajt na server, srediti neke opcije, kako dobiti adsense, gdje početi pisati/programirati/raditi nešto treće.

Iskreno, od nekih našin rasprava i prepucavanja na forumu nemate koristi. Zaobiđite teme u kojima se članovi raspravljaju a gledajte vodiče kako napraviti nešto.

Hvala!

Vatra Wolf kaže:
Savjet svima onima koji su počeli. Manje čitanja a više rada.

Naravno! Evo bas citam onu najvecu temu i vidim da cesto postavljaju ista pitanja.
Ja sam naucio vecinu sto me zanima, i nije tesko, jer je sve napisano.
Vidjam dosta novih clanova foruma koji pitaju oko partnerstva ili isplate a ni nemaju ytube kanal :sigh
Ja idem polako, korak po korak, prvo uploadovati klipove i skupljati subbove i preglede, pa ostalo cemo lako ;) jer, to je i najvaznije. I naravno bez problema sa copyright-om.

A to sam mogao i bez registrovanja na ovaj forum; ali jel' da, tu smo i zbog druzenja :drinking
Inspirativno mi je gledati radove drugih clanova i razmena iskustva :drinking

Hajd napravi mi neku dobru kuru da se bocnem :D Salim se naravno :D

Dobrodosao i odlicna forma, ako si ti ovo na avataru :)

belmo996 kaže:
Hajd napravi mi neku dobru kuru da se bocnem :D Salim se naravno :D

Dobrodosao i odlicna forma, ako si ti ovo na avataru :)
Hvala! :)
Ne ne, samo prirodno! :)
Hrana je 80% bitna ;)
Da, treniram 8 godina, pa da prenesem malo znanja na ove mladje koji cim udju u teretanu pitaju sta od suplemenata da kupe. Moraju shvatiti da to nisu nikakve magicne pilule koje preko noci daju efekte. Sve to pada u vodu ako se dobro ne trenira, dobro hrani, odmara, pije tecnosti. :)

Ma naravno, moj prethodni post je bio malo saljiv.

Sada malo ozbiljnije da pricamo.Ja bih ti preporucio da uz taj YouTube kanal pokrenes i neki blog o fitnessu, jer danas se svasta pise o ovoj temi.Pisu osobe koje i imaju veze sa fitnessom i koje nemaju.Bas sam tako, nedavno, na jednom 'fitness sajtu' procitao recenicu koja je imala ovu smisao Da biste povecali misicnu masu potrebno je da unostite dosta PROTEINA I BJELANCEVINA.
Strasno !

belmo996 kaže:
Ma naravno, moj prethodni post je bio malo saljiv.

Sada malo ozbiljnije da pricamo.Ja bih ti preporucio da uz taj YouTube kanal pokrenes i neki blog o fitnessu, jer danas se svasta pise o ovoj temi.Pisu osobe koje i imaju veze sa fitnessom i koje nemaju.Bas sam tako, nedavno, na jednom 'fitness sajtu' procitao recenicu koja je imala ovu smisao Da biste povecali misicnu masu potrebno je da unostite dosta PROTEINA I BJELANCEVINA.
Strasno !
Da, to je bas fail. :)
Moram priznati da si me naterao na ozbiljno razmisljanje o blogu.
Ja nikad nisam pravio blog, niti sam ih nesto posebno posecivao. Ali cu poceti i o tome da citam, i mislim da nije tesko savladati to. Uglavnom, fokusiran sam na ytube, a ovo usput :)
A i sad zbog pauziranja faxa radim kao portir, pa mogu odvojiti dosta vremena na istrazivanje blogova preko mog lap-top-a :wub
Hvala na savetu! :drinking

Kako vreme brzo prolazi. :)
Evo posle 4 godine, da se vratim gde je sve pocelo. I dalje snimam, imam 35,000 pratilaca, 30,000 pregleda dnevno i to na temu vlogova o fitnessu na nasem podrucju, sto nije bas aktuelno i tesko uspeti. Ali guram dalje.
Samo da vas pozdravim i zahvalim na odlicnom forumu! :)

Back
Na vrh