• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Povrat novca na Clickbank-u?

Darster

Član
Tu od
30 Pro 2012
Bit ću kratak...

Kako na najbrži mogući način zatražiti povrat novca
za neki Clickbank proizvod?
Vidio sam da na sajtu Clickbank-a se popuni formular
i pošalji zahtjev...
Koliko to traje i da li postoji neki drugi način?

Ne znam da li si u medjuvremenu resio ovaj problem?

Imam slican od pre 3 dana.

Trazio sam povrat novca za jedan proizvod i bez ikakvih problema sam i dobio.

Dobio sam obavestenje u vidu "Refund from Clickbank" medjutim suma se jos nije pojavila na
racunu. (Visa-Electron kreditna kartica).
Inace sam placao preko Paypala, pa i taj "refund" ide preko istoga.

Da li neko zna nesto vise o ovome? (Poslao sam mail i Clickbank support-u ali jos nisam dobio odgovor)

ativar kaže:

Dobio sam obavestenje u vidu "Refund from Clickbank" medjutim suma se jos nije pojavila na

Da li neko zna nesto vise o ovome? (Poslao sam mail i Clickbank support-u ali jos nisam dobio odgovor)

Da li su ti vratili novac na kraju? Ja sam pre tri meseca kupio knjigu, i sitnim slovima je bilo napisano da pored knjige kupijem jos i pretplatu na podrsku u narednih 6 meseci po ceni od 40$ mesecno. To nisam video odmah nego tek psole kupovine. Posle para dana sam otvorio tiket na clicbank sa zahtevom da zatvore pretplatu. Odgovorili su da su to i ucinili, medjutim posle mesec dana mi je skinuto s aracuna 40$. Otvorio sam opet tiket, ovog puta i sa zahtevom da mi vrate novac. Posle para dana, zatvorili su tiket sa komentarom "Transaction cancaled". Novac mi medjutim nije uplacen na racun. Proslo je 15 dana pa sam opet otvorio tiket i opet su ga zatvorili sa komentarom "Transaction cancaled". Medjutim, posle 10 dana, meni novac jos uvek nije uplacen

Inace, ne postoji apsolutno nikakav nacin da ih kontaktaras, osim otvaranja tiketa. Nema boroja telefona, nema skajpa, nema cak ni e-mejl adresa. To verovatno nije wslucajno, pa se plasim da od vracanja novca nema nista.

dragandragan04 kaže:
ativar kaže:

Da li su ti vratili novac na kraju? Ja sam pre tri meseca kupio knjigu, i sitnim slovima je bilo napisano da pored knjige kupijem jos i pretplatu na podrsku u narednih 6 meseci po ceni od 40$ mesecno. To nisam video odmah nego tek psole kupovine. Posle para dana sam otvorio tiket na clicbank sa zahtevom da zatvore pretplatu. Odgovorili su da su to i ucinili, medjutim posle mesec dana mi je skinuto s aracuna 40$. Otvorio sam opet tiket, ovog puta i sa zahtevom da mi vrate novac. Posle para dana, zatvorili su tiket sa komentarom "Transaction cancaled". Novac mi medjutim nije uplacen na racun. Proslo je 15 dana pa sam opet otvorio tiket i opet su ga zatvorili sa komentarom "Transaction cancaled". Medjutim, posle 10 dana, meni novac jos uvek nije uplacen

Inace, ne postoji apsolutno nikakav nacin da ih kontaktaras, osim otvaranja tiketa. Nema boroja telefona, nema skajpa, nema cak ni e-mejl adresa. To verovatno nije wslucajno, pa se plasim da od vracanja novca nema nista.

Jesu, vratili su novac. Zaista ne znam sta moze biti. Nadji svaki kontakt na sajtu i salji im email. Nemoj odustajati.

Back
Na vrh