• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Popis guest posting sajtova

mali_ri

Član
Tu od
5 Sij 2011
Pozdrav svima. Malo sam pretražio forum, nisam siguran ako negdje postoji nesto slicno ali predlozio bih da u ovom thread-u objavljujemo linkove guest posting sajtova na domacem jeziku (Dakle web stranica koje dozvoljavaju objavljivanje clanaka s linkom ka vasem sajtu).

Dakle svatko moze dat doprinos i navesti jednu ili vise stranica na domacem jeziku za koje zna da omogucavaju gore navedeno pa mozemo napraviti dobru listu koju svi mogu koristiti.

Edit: Dakle za sad imam slijedece sajtove za guest posting:

Narodni.net
Epodstanar.com
Reklamiranje.net
Kontakirati clana foruma: Popic

kristali.rs
Kontaktirati clana foruma: 1kvota1

Sajtovi sa submit formom za objavu clanaka:
bazaclanaka.com
internetsvastara.com
pisanje-clanaka.com
direktorijumclanaka.com

Ja se pridružujem...
Nudim guest posting ili objavu članaka na stranicama:
Narodni.net portal o narodnim običajima i tradiciji života PR 3 30-40k posjeta mj
Epodstanar.com portal o podstanarstvu i zivotu u podstanarstvu na našim područjima PR 4 1-2k posjeta mj
Reklamiranje.net portal o svom oblicima online i offline reklamiranja PR 1 1-1,5k posjeta mj

Članci moraju biti relevantni bez linkova na spam i sl stranice...
Za objavu članaka napravim vas kao autora sa autorskim potpisom na stranici, prilika za izgradivanje osobnog autoriteta što je google počeo na veliko da koristi...
Nadam se da će ova tema zaživjeti i da ćemo prikupiti nekoliko dobrih stranica za objavu domaćih članaka...

Evo par sajtova koje sam "iskopao" online, moguce je da su vec negdje spomenuti na forumu ali u slucaju da ovaj post zazivi mozda nije lose da sve bude na jednom mjestu...

Uglavnom sajtovi su:

bazaclanaka.com
internetsvastara.com
pisanje-clanaka.com
direktorijumclanaka.com

Ukoliko bude potrebe i ako bude postan veci broj sajtova mogu po potrebi editirati prvi post pa ubacivati u njega sve linkove tako da budu na jednom mjestu...

Stavio sam i ja neki dan u Oglasima pa ako ima zainteresiranih još uvijek važi.

Evo jos jednog http://www.kristali.rs/
Ako imate neki originalan i zanimljiv članak možete me kontaktirati putem PM na ovom forumu
možemo se dogovoriti oko objavljivanja na nekom mom sajtu ili blogu svi su PR3,4.

fantaz kaže:
Ako imate autorski i prikladan članak koji možemo objaviti na portalu svijetokonas.net, možete nam ga proslijediti na razmatranje.

Kako dodat slike uz clanak?

Do kraja meseca cemo da uradimo redizajn stranice i kao i do sada biće blog na kome će biti članci.
Uslovi za objavljivanje članka prema vašem sajtu su :

1. Vas sajt mora da ima više od 20 stranica
2. Članak koji se piše kao "guest post" mora da ima više od 300 reči.
3. Dozvoljeno je postaviti jedan link prema vašem sajtu.
4. Isto očekujemo i od korisnika - da nam dozvoli da objavimo guest post kod njega na sajtu.

Kontakt ovde ili na email ivan.muljevski [at] ninet.rs

Pozdrav,

PR 2 tech site na nasem jeziku raspisuje konkurs za guest posting. Kontakt forma je na adresi http://android-telefoni.com/kontakt/ i tu mozete odmah da posaljete clanak. Minimalno 250 reci morate da imate u clanku i za tu kontribuciju dobicete 1 link sa vasim anchor tekstom.

Za 500+ reci mozete da postavite dva linka s vasim anchor tekstom. U telu kontakt formulara pre ili posle samog clanka napisite URL i anchor text vaseg link (odnosno linkova ukoliko imate 500+ reci). Sam link ce biti ispod clanka uz ime autora. Pozeljno je da napiste i nesto o sebi ako zelite da ide uz vase ime. Ako ne zelite da koristite formular mozete meni da posaljete sve detalje privatnom porukom.

Ako imate privatni portfolio sajt ili blog posaljite taj link takodje i one ce biti dodat kao "gratis", a anchor text ce biti na vasem imenu i prezimenu.

Tema clanka mora biti tehnologija, narocito Internet i mobilne tehnologije vezane za Android ili iOS.

Tražio sam neki dobar sajt/forum gde mogu da ponudim guest postove i naišao na ovo http://myblogguest.com/. Sajt ima forum gde možete da ponudite guest post, da tražite nekog ko će vam pisati postove za vaš sajt ili jednostavno da objavite post u galeriji i ako se nekom svidi on će ga uzeti. Ja sam za kratko vreme pronašao 3 osobe koje su pristale da objave moje postove, naravno radio sam najbolje što sam mogao (pošto se radi o Minecraftu ja sam im pravio ime ili inicijale sajta u igri, snimao video sa tim i radio screenshotove za slike), njima se to veoma svidelo, naravno davao sam dozvolu svima da moje postove preprave kako njima odgovara - jedan lik ima gaming review blog koji piše baš kao osoba koja je probala te igre, moja greška je bila što nisam na vreme pročitao neki od njegovih postova već sam pisao post kao klasičan review, ali on je malo doradio tekst i na kraju je super ispalo.

Naravno zavisi od osobe, sa jednim likom nisam uspeo da se dogovorim jer nisam mogao da ga ubedim da ja nemam veze sa kompanijom koja pravi igru, ali uglavnom ćete se lako dogovoriti i ono što je najvažnije na ovom sajtu ima neka konstantna potražnja za novim člancima iz različitih niša.

registrirao sam se na tu stranicu i super je , čak imaju i plugin za wordpress, koji omogućava da članak prebace u draft verziju za wordpress, ali čini mi se da je dobra samo za pronalazak guest postova na engleskom jeziku , na hrvatskom je ponuda jako mala , skoro pa nikakva

AKo neko piše tekstove iz polja turizma i putovanja evo sajta gde ih možete poslati na sajt koji prvi izlazi na google-u kada kucate "turizam i putovanja" :). Nije mi još uvek dozvoljeno da ubacim link :). Ako mi se dopadaju objaviću ih i dobićete link ka vašem sajtu.

turizmolog kaže:
AKo neko piše tekstove iz polja turizma i putovanja evo sajta gde ih možete poslati na sajt koji prvi izlazi na google-u kada kucate "turizam i putovanja" :). Nije mi još uvek dozvoljeno da ubacim link :). Ako mi se dopadaju objaviću ih i dobićete link ka vašem sajtu.

Evo meni je dozvoljeno da ubacim link pa cu ga staviti :)

http://www.turizamiputovanja.com/

Nadam se da sam pogodio adresu. Na prvi pogled mi izgleda kao lijepo uredjen i ozbiljan website tako da moguce da cu za par tjedana i ja mozda imat neki tekst za poslati.

Super, hvala :)
Sad sam mislila pitati za sajtove gdje mogu plasirati svoj sadržaj...

Back
Na vrh