• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pomoc

Milojko

Član
Tu od
21 Srp 2015
Pozdrav ukoliko neko ima vremena, da li mi moze ukratko objasniti, hocu da krenem da se bavim time da ja napravim neki sajt ili sta je vec moguce i da dajem ljudima link i da oni ulaze i ja da dobijam novac od tih njihovih kliktanja ulaza tipa na oglase i to, kao sto ima sajtovi za filmove pa kad izbace one oglase,
da li mi moze neko ukratko ovde objasniti sta mi je sve potrebno i da li je to uopste i moguce

volimdaucim kaže:
Aj malo pojasni sta ti ustvari treba,pa mozda i neko uspe da ti pomogne!?

Pa jel mogu da napravim sajt i da nabavim neke reklame na njega i da kad ja dovedem ljude na taj sajt i tipa oni kliknu na reklamu ja dobijem novac,, i kako, gde treba da trazim tut za to ?

Mozes niko ti ne brani,napravis neki sajt,apliciras za adsense i to je to..ali adsense ne moze za sajt sa piraterijom,ako hoces takav sajt onda moras videti koje oni reklame koriste na sajtovima.(piraterija je kaznjiva)

Zakupis domen i hosting i napravis sajt,tutorijala imas koliko hoces na ovom forumu,juutjubu,guglu...ukucaj: kako napraviti sajt ili na engleskom: how to make a website i pretrazujes.

volimdaucim kaže:
Mozes niko ti ne brani,napravis neki sajt,apliciras za adsense i to je to..ali adsense ne moze za sajt sa piraterijom,ako hoces takav sajt onda moras videti koje oni reklame koriste na sajtovima.(piraterija je kaznjiva)

Zakupis domen i hosting i napravis sajt,tutorijala imas koliko hoces na ovom forumu,juutjubu,guglu...ukucaj: kako napraviti sajt ili na engleskom: how to make a website i pretrazujes.

Hvala ti

deco20 kaže:
Imas li ti uopste IDEJU , kakav sajt zelis da napravis ?

Sajt da na njega ima samo reklame ?

Skoro niko ti nece takav sajt prihvatiti,ni adsense ni ostali...sajt mora imati sadrzaj...

Planirao sam da napravim za kladjenje, tj tipove kao, zato sto imam aktivnu stranicu na fb sa dosta lajkova ?

Back
Na vrh