• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Podrska za pocetnike

Stepski_vuk

Član
Tu od
12 Stu 2010
Ne znam zasto u ove sitne sate pisem post i to bas na ovom forumu, al ajd :D :stars
Valjda sto do prije 2 mjeseca nisam znao ama bas nista o internet zaradi i mislio sam da je to fkt nemoguce, pa sam slucajno naisao na ovaj forum, bas ga dobro procesljao...do nekih sitnih detalja...i tako, sada mogu reci bar da nisam potpuni laik sto se tice ove teme! :taunt
al ajd..da prijedjem na stvar!

Do jucer, kao i svi pocetnici sam kontao najlaksi nacin da zaradim koju kintu i sve sam pokusavao...uvazavao savjete, istrazivao, i bas cesto ostajao bas do rano ujutro, razmisljaljuci koji je najbolji način da se sta zaradi! :) Najgora stvar u svemu sto ja bas nisam znao cak i neke osnovne pojmoce u IE (da ih sad ne nabrajam :p). Znači bio sam baš na nuli. I jučer meni na um pade jedna ideja, koju sam zelio sprovesti u dijelo. Odmah mi je djelovala realna, ali nisam mogao vjerovati da se niko toga do sada nije dosjetio...I naravno probao sam. Jucer sam uradio sve bukvalno za nekih 4-5 sati i pocelo je s radom.

Vjerujte mi trenutno na racunu imam 12 $. i mislim da ce ovo rasti brzim cak tokom. Ne znam, da sam ja citao ovaj post do prije 2 dana negdje, mozda bih ga cak i preskocio, jer bih sve mi to djelovala nevjerovatno, jer bogacenja preko noci nema, bar sam tako naucio, odnosno Vi ste me tako naucili i ja se slazem 100%. Vezano jos za ovo, samo da dam nadu svima koji pocinju, da je u biti najbitnija MAŠTA, zapamtite tu rijec, molim vas...maštaaaa!
Ovih 12 $ sam stekao bas na taj način, vjerujte mi ne nekim ogromnim znanjem (ali sam ga imao bar malo, posto sam baš baš mnogo citao o svim temama vezanih za IE).

Trznite se malo i sjetite se necega cega nije niko do sada (bar ne koliko sam ja citao ovdje, ali i na drugim forumima) jer vjerujte mi tada je sve moguce. I samo eto mali savjet za vas koji hoce prvu kintu, manite se klikanja, microworkers-a i takvih bedastoca ;) Sve sam probao, to je bolje i ne pokusavati.

P.S Nemojte me pitati za metodu, necu vam reci :$ :p nadam se samo da ce ovo trajati duze, ali i da ce porasti ovo po danu...aa siguran sam aall ono baš da hoce! :)
:waving

Ako ima nekih gramatickih gresaka nejasnih recenica ili tome slicno halalite. Još sam pod dojmom :drinking

iskreno, ni meni nema nista draze do napusit se i vako, u 4-5 ujutro trljat po forumu :D
u svakom slucaju, dajem ti podrsku, i istomisljenik sam svega sto si rekao, samo sto,
mogao si ako ne bas otkriti, onda barem dati natuknice u cemu je fazon sa tom metodom...
...siguran sam da su do sad i vece ideje otkrivene na ovom forumu, al nevermind.

mislim da su ovaki postovi zasigurno ono sto ce pocetnicima dati potrebnu motivaciju,
i to pogotovo tad, kad su i pisani od pocetnika...i ja sam u IZ-i tek par mjeseci, i takodjer
sam krenuo od nule, ali mogu svakome da garantujem da, zarada na internetu je moguca,
prije ili kasnije, manja ili veca, samo je bitno da covjek uci....
nisam se ni ja prije 3-4 mjeseca vidio u tome, kako na bankomatu podizem novac
koji sam zaradio na inernetu, tako da, ako neko od pocetnika nekad bude ovo citao,
neka zna da je to sasvim moguce...

u svakom slucaju, samo napred i sretno svima,
pozz

Da, još sam budan...lijepo mi gledati kako ovo raste, alii sad je vec stalo, 5:00 ujutro :$
jbga, nastavit će se sutra :)

A vjeruj ako je iko ovaj forum procesljao do temelja onda sam to ja, jer sam mnogo noci proveo do jutra citajuci ovo sve. Ali eto, vjeruj mi nisam otkrio novi Facebook ili tome slicno, nije nista previse genijalno, cak dapace, jednostavno je...samo, ponekad je tesko povezati neke stvari :)

Uglavnom drago mi je da ima neko ko dijeli moje misljenje i da ima neko da mi odgovori na post u ove sitne sate! :)
:waving

Eto, ima nas svakakvih :D

U biti, to je to. Lupat glavu (kako ja to kažem) dok ne dobiješ ono što ti se sviđa :D
Sprovest u delo je lakši deo posla :)

Robert Bartuš kaže:
Eto, ima nas svakakvih :D

U biti, to je to. Lupat glavu (kako ja to kažem) dok ne dobiješ ono što ti se sviđa :D
Sprovest u delo je lakši deo posla :)
U biti jeste :) mah ja sam kao i mnogi skakao s teme na temu, s nacina na nacin i nigdje se nisam pronalazio. :S S znanjem koje sam imao, način na koji sam mogao da zaradim je da budem fizicki radnik na neku, fol klikanje, uploud slika, scharecash, microworkers i tako te gluposti. Neko je već napisao na forumu da razlog zasto svi koji ulaze u ovaj biznis pocnu s tim je sto vide kako odmah kapa nesto i to je uzitak :D

I meni je bio, ali nema od toga hljeba, zaradis 2 $ za mjesec dana glupiranja :sigh

Ali eto...ovo je krenulo baš, trenutno 21 $ Trebao bih večeras biti malo veci promet pa da se ovo poveca :) aBda..samo lagano :)

P.S Ne znam zasto je admin ili moderator premjestio ovu temu ovdje, ali eto..Mislim da je tesko da je neko ovdje vidi...:S aaa bas je bila za teme pocetnika i mislim da bi oni svi koji pocinju dobili jos neku dozu nabrijanosti :) Al et...:)

Back
Na vrh