• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pocetak

jevta92

Novi član
Tu od
6 Srp 2018
Cao ljudi, pratim vec neko vreme forum i skoro sam se registrovao.
Hteo sam da pocnem da zaradjujem sa strane, jer ocigledno ne moze vise ovako :stars

Radim vec neko vreme kao softver programer, ali imam dobru pozadinu wordpress-a (uzeo bih postojecu temu i modifikovao bih je do krajnjeg rezultata i manje vise mogu sve da uradim). Poznajem css, html, php rekao bih vrlo dobro i mogu da se snadjem. Prosao sam i neke kurseve za SEO, kao i Google i Facebook marketing. U sta sam upucen i mogao bih pocetnicki da radim, ali nisam 100% siguran u svoje "moci" :D

U skorije vreme sam poceo da se igram sa ilustratorom i da pravim neke logoe i opet, vidi se da je amaterski, ali mislim da je zadovoljavajuce za taj nivo.

Napravio sam fiverr i napravio gig za wordpress, jer sam u to ipak najsigurniji. I skupljam view-ove i klikove i impressione, ali nista jos uvek.

Zanima me sta bi mi preporucili i kako bi me posavetovali :)

Hvala puno svima :waving

Back
Na vrh