• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

plus 500

skomre1

Član
Tu od
9 Sij 2010
Vidjeli ste vec culi za plus500, ali ako niste posjetite njihovu stranicu.
Ne znam da li je to novo, ali vidim da jos nitko nije spomenuo na forumu,
Nude 100kn nakon registracije i potvrde putem sms-a.
Tih sto kuna se slobodno koristi za forex, a uvijet isplate je skupiti 50 bodova(prilikom svake kupnje i prodaje dobiva se jedan bod, dakle potrebno je 25 puta uloziti bilo koji iznos).

Link:
plus500

Mozete i preporuciti nekog clana, pa zaraditi dio od njegove zarade ili jednostavno zaraditi preko CPA, tj zaradite kad se netko registrira preko vaseg linka,

kao sto se ja nadam da cu zaraditi kad netko od vas klikne na moj link u potpisu.

Mislim da ovih 100 kn definitivno nije za bacit i svakako vrijedi pokusati.

Smrdi mi na žešći scam pošto na stranici nema ni broj telefona brokera

ja sam se registrirao i brzo odustao jer mi je malo nepregledno i vise od pola trgovina ne radi

evo da ponovno otvorim ovu temu

zanima me da li se neko jos uvijek igra sa ovim i jel ide ili je to samo jos jedna zavada koja navlaci da se pare trose....:D:timer

Back
Na vrh