Sto se tice koliko moze maximalno da se podigne sa Paypal-a na kartici, evo ovo su mi iz Paypal-a rekli, and I quote:
"I have reviewed your account and for Serbian customers the withdrawal limit is €1,200.00 EUR or about $1,346.67 USD per transaction. Please let us know if you need any more help!"
Znaci ili vi serete ili oni sto se toga tice...
A sada evo price dali moze da se povlace Dolari iz Paypala na kartici, i da se podignu dolari iz banke.
Pre jedno mesec dana sam povuko $1300 dolara. Pare su na kartici stigle u Evrima.
Onda sam otiso u banci (Intesa) i pitao, i oni su mi rekli da su pare kod njih stigle u Evrima (pozvali su njihove central offices in Belgrade i pitali).
Onda sam otvorio USD particiju na kartici, i doso kuci i pozvao Paypal. Oni su mi rekli da Paypal kad povuces pare salje pare u drzavnoj valuti. I onda su mi rekli da mogu da to promene ako zelim, i kad povlacim pare da budu slate u USD. Reko sam im da to urade, i jesu.
Onda sam povuko $50 dolara da probam. Nedelju dana kasnije su pare stigle na racun, ponovo u Evrima.
Kontaktirao sam Paypal ponovo, i rekli su mi sledece, and I quote:
"I have reviewed your account and can see that your card is denominated in USD in our system, however, the actual currency of your card in your bank appears to be EUR.
This means that even though the currency has been changed to USD on your PayPal account, the information we get from your bank is that you can only receive funds in EUR.
I would advise contacting your bank in regards to this issue, and remove and re add this card to the system to make sure the currency corresponds with the one in your bank.
Please contact us when you do so, so we can set the currency to USD."
Sada sam prilicno siguran da ako odem u Intesu i raspitam se oko ovoga, oni ce mi reci da mi na racunu mogu stici Dolari, i da su njima pare stigle u Evrima, i da ne mogu da mi pomognu, i da se raspitam sa Paypal-om.
Sto znaci, resenja nema, tacnu informaciju ne mogu da dobijem, and I'm just being jerked around by retards.
Sto znaci, konvertovacu pare sa USD u EUR direktno na Paypal, i povlacicu pare u Evrima, i to je to.
A ako je neko ikad uspeo da povude DOLARE sa Paypal-a, i da mu stignu DOLARI u banku, i da podigne DOLARE iz banke u kesu, nek se javi kako.
Hvala sto ste citali.