• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

pitanja u vezi skrilla

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

arhandjel

Član
Tu od
6 Lis 2011
evo ovako.

1)imao sam jedan acount na skrillu dok sam bio maloletan,i tu sam verifikovao moju debitnu karticu,sada kada sam punoletan,setio sam se da otvorim nov nalog,naimene mogu istu karticu da verifikujem na ovom nalogu,iako sam "ugasio" onaj stari nalog.da li postoji neki nacin da ja verifikujem tu moju debitnu kartocu na ovom novom nalogu,i sta da uradim sa starim nalogom,jer kada sam hteo da ga ugasim,on moze samo da se lockuje al ne i da se ugasi.jebo ih sistem.

2)da li prihvataju maestro karticu na skrillu,meni se cini da sam davno io digao desetak evra na maestro karticu.

3)potreban mi je devizni racun sa mastercard karticom ovde u srbiji,caka je u tome da ne zelim nikakve taxe zvalave,znaci devizni racun kao omladinska kartica,samo sto je omladinska kartica vezana za dinarski racun.znaci nesto na fazon debitne devizne kartice koja nema ama bas nikakve taxe kao i ova omladinska dinarska koju posedujem.(iz srbije sam)

4)ovo bas nije vezano za skrill vec za paypal.posto mi iz srbije nemamo opciju da primamo novce,da li postoji neka opcija crna bela bas me briga,da primam novce i da ga trosim bez problema,pre je bila neka fora da se registrujes kao slovenac pa si mogao da primas i saljes novce bez problema. (ako je ovo protiv pravila,mada msm da nije,neka me kontaktiraju privatno.)

hava vam svima unapred.

RE: ehm

arhandjel kaže:
ljudi nece da se smaraju sa 5 pitanja na koje ne znaju da odgovore,da li si ti pitao 5 pitanja? O NISI? -.-
nisam se zapalio za psihologiju samo sam pobio tvoj mentalno zaostali argument da niko nije odgovorio ZBOG NASLOVA.ZBOG NASLOVA!!!!

Opominjem te da pripaziš kako se izražavaš na forumu.

Da nisam moderator ovu temu ne bih ni pogledao. Nismo Facebook pa da nas navlačiš da kliknemo na "nećete verovati kako se interesantno pitanje sakrilo iza ovako "intrigantnog" naslova" fazone. Naslov mora biti jasan i da koliko je god moguće objasni o čemu je tema.

Uostalom, jasno je u pravilima naznačeno da:

InFlames20 kaže:
2. OTVARANJE TEMA, NASLOVI TEMA, ODGOVARANJE NA TEME, JEZIK FORUMA, LINKOVI, PRETRAŽIVANJE[/b]

Pri otvaranju tema morate pisati smislene i informativne naslove tema kako bi drugi članovi već iz naslova znali o čemu se radi. Ne pišite naslove poput: Pomoć potrebna, Imam problem – HELP, Morate vidjeti ovo, Nemoj kliknuti, Haha ful smješno, Internet zarada, ), Najbolji program itd. Sve to služi da bi se uštedjelo vrijeme i za bolju komunikaciju među članovima foruma.

Naslov je promenjen, offtopic obrisan.

RE: ehm

prvo i prvo,nemoj ti mene da opominjes ako neces opomenuti SVE koji su psovali na forumu.
drugo i drugo,ja smatram da je moj naslov "smislen", naslov "ehm" znaci da je unutar teme postavljeno pitanje,jer sam "uzvik" "ehm" oznacava da neko ima nesto da kaze.nisam kreativan i nemam nameru da pisem esej u NASLOVU teme,esej se pise UNUTAR teme.sada ces ti da se iznerviras jer si ispao glup pa ces verovatno da lokujes temu ili ces da bacis neku "kaznu",ali znaj neces biti manje glupav kada budes to uradio.resices svoj problem malog IQ-a tako sto ces odstraniti sagovornika, a tako se problemi ne resavaju ;)

ne tolerisem mudrosere koji ni sami ne znaju o cemo govore,a sto se tebe tice ajmo spavanje.

1) Nezgodno pitanje i verujem da realan odgovor možeš dobiti samo od njih ili nekoga ko je prošao kroz isto. Međutim, zar nije najlakše prosto izvaditi novu karticu?

2) Ovde ti makar mogu dati proveren odgvor: prihvataju Maestro. Osim toga u opticaju su American Express, Diners, JCB i naravno Visa i Master Card.

3) Ne znam nažalost o kakvim se omladinskim karticama radi. Osim ako ne dobiješ konkretna odgovor ovde na forumu, moj savet je da odeš u par banki i raspitaš se. U većini slučajeva ćeš sve informacije naći i na sajtovima banki.

4) Uglavnom se svodi na pronalaženje prijatelja/člana rodbine u inostranstvu. Ne znam iz kog razloga ti treba PayPal servis za primanje novca, ali meni je recimo Payoneer rešio dosta problema, a naročito njihov Virtual Bank Account servis. Ovo naravno zavisi od situacije.

omladinska kartica funkcionise na fazon da otvoris taj omladinski racun,sva ta fensi imena ne znace nista,sve u svemu otvoris dinarski racun koji nema nikakve taxe,znaci otvoris ga danas i za jedno desetak godina primao ti milione i milijarde ili ga ne koristio uopste ne placas nikakve taxe,ni mesecne ni godisnje bas nista.mene interesuje druze da li postoji nesto na takav fazon samo da je devizni fazon a ne dinarski :)

da ne kenjam mnogo evo podaci o omladinskoj kartici :)

https://www.erstebank.rs/rs/Stanovnistvo/Kartice/MasterCard/Omladinska_kartica

zivim u malom gradicu imamo samo par banaka,dok aj dodjem na red..da ne spominjem ove nase mutave koje rade tamo,mogu ja njoj da deljem do sutra nista nece ukapirati.

arhandjel kaže:
omladinska kartica funkcionise na fazon da otvoris taj omladinski racun,sva ta fensi imena ne znace nista,sve u svemu otvoris dinarski racun koji nema nikakve taxe,znaci otvoris ga danas i za jedno desetak godina primao ti milione i milijarde ili ga ne koristio uopste ne placas nikakve taxe,ni mesecne ni godisnje bas nista.mene interesuje druze da li postoji nesto na takav fazon samo da je devizni fazon a ne dinarski :)

Debitna devizna kartica banke Intese je besplatna i ne plaća se održavanje (bar u Srbiji). Doduše, ona je Visa kartica, ne znam da li imaju Mastercard.

arhandjel kaže:
prvo i prvo,nemoj ti mene da opominjes ako neces opomenuti SVE koji su psovali na forumu.

Čisto da se zna, opominjemo sve koji psuju na forumu, al ovoliko do sada niko nije preterivao. :)

:closed

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh