• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Paypal withdraw limit

Lazar023

Aktivni član
Tu od
26 Pro 2015
Imam nekoliko stotina dolara na Paypal racunu,tu su mi vec nedeljama/mesecima,pa sam hteo da ih "skinem",medjutim stalno me upucuje na to da mi je za to neophodan racun u banci (OK,normalno).Ali kad hocu da ga linkujem stalno mi predstavlja sablon za linkovanje racuna u USA banci (koji nikad nisam ni imao).Posle toga nisam vise pokusavao da ga linkujem.

Istrazujem dalje zasto ja ne mogu da povucem taj novac i vidim da mi je withdrawal limit 0,01 evro dnevno:(
(ovo mi indirektno govori da sam im se "zamerio" nesto ozbiljno;kad mi ne daju da skidam vise)

Nedavno sam linkovao novu karticu,verifikovali su je,mozda je i zbog toga.
Mada bi trebalo da je taj proces zavrsen,proslo je vec 5-6 dana (iako mi jos nisu refundirali tih jedan ipo evro za proveru kartice).

Gledam dalje u help-u na Paypal-u odgovore.
I nadjem ovaj (Why is my PayPal account limited?):
https://www.paypal.com/rs/selfhelp/article/why-is-my-paypal-account-limited-faq1758/3?channel=FAQ
Nista od toga nije vezano za mene.

I jos jedan konkretniji (How do I remove the limitation on my account?):
https://www.paypal.com/rs/selfhelp/...-on-my-account-faq2293?app=searchAutoComplete
Ali to je zasterela informacija,nema takve stvari u Resolution centru,koju oni tu opisuju.

Kad klinem na "contact costumer support" vodi me na stranicu da ih kontaktiram telefonom,na neki broj u Irskoj (00353 1 436 9111).

Pokusao sam i sa Resolution centrom,ali tamo mogu samo da prijavim problem oko neke transakcije (ili da nisam primio stvar koju sam platio),ali nista ne vidim oko ovog limita.

Jel zna neko kako bih mogao da kontaktiram Paypal putem e-maila,da mi objasne taj limit zbog cega je (stvarno ne vidim razlog,nisam imao nikakve probleme)?
I koji su nacini podizanja limita (vec sam im slao sliku ID-a i sliku za potvrdu adrese stanovanja,kad sam otvorio ovaj nalog tamo pre 2 godine)?

Lazar023 kaže:
Imam nekoliko stotina dolara na Paypal racunu,tu su mi vec nedeljama/mesecima,pa sam hteo da ih "skinem",medjutim stalno me upucuje na to da mi je za to neophodan racun u banci (OK,normalno).Ali kad hocu da ga linkujem stalno mi predstavlja sablon za linkovanje racuna u USA banci (koji nikad nisam ni imao).Posle toga nisam vise pokusavao da ga linkujem.

Istrazujem dalje zasto ja ne mogu da povucem taj novac i vidim da mi je withdrawal limit 0,01 evro dnevno:(
(ovo mi indirektno govori da sam im se "zamerio" nesto ozbiljno;kad mi ne daju da skidam vise)

Nedavno sam linkovao novu karticu,verifikovali su je,mozda je i zbog toga.
Mada bi trebalo da je taj proces zavrsen,proslo je vec 5-6 dana (iako mi jos nisu refundirali tih jedan ipo evro za proveru kartice).

Gledam dalje u help-u na Paypal-u odgovore.
I nadjem ovaj (Why is my PayPal account limited?):
https://www.paypal.com/rs/selfhelp/article/why-is-my-paypal-account-limited-faq1758/3?channel=FAQ
Nista od toga nije vezano za mene.

I jos jedan konkretniji (How do I remove the limitation on my account?):
https://www.paypal.com/rs/selfhelp/...-on-my-account-faq2293?app=searchAutoComplete
Ali to je zasterela informacija,nema takve stvari u Resolution centru,koju oni tu opisuju.

Kad klinem na "contact costumer support" vodi me na stranicu da ih kontaktiram telefonom,na neki broj u Irskoj (00353 1 436 9111).

Pokusao sam i sa Resolution centrom,ali tamo mogu samo da prijavim problem oko neke transakcije (ili da nisam primio stvar koju sam platio),ali nista ne vidim oko ovog limita.

Jel zna neko kako bih mogao da kontaktiram Paypal putem e-maila,da mi objasne taj limit zbog cega je (stvarno ne vidim razlog,nisam imao nikakve probleme)?
I koji su nacini podizanja limita (vec sam im slao sliku ID-a i sliku za potvrdu adrese stanovanja,kad sam otvorio ovaj nalog tamo pre 2 godine)?

pozdrav, trebalo bi da pogledas taj verifikacioni broj koji ti daju prilikom te prve transakcije. to je u stvari dokaz da je racun vazeci, tako je makar meni bilo koliko se secam. znaci tek nakon verifikovanja racuna oni ce ti vratiti to malo sto su skinuli. ja sam to nasao kada sam se ulogovao preko sajta banke inteze a verovatno bi mogao kod svoje banke da uzmes izvod ili tako nesto sa tim informacijama o transakciji i kodu. nadam se da sam pomogao :)

OK,al uradio sam vec to (upisao te 4 cifre,taj "kod",sto mi je prikazano za racunu banke).
I kad sam upisao taj kod sve je bilo OK (nikakvu gresku nije prijavljivao).

Mada,gledam stanje na racunu,jos mi nisu refundirali taj 1 dolar sto su mi skinuli,a proslo je skoro nedelju dana.

Back
Na vrh