• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Paypal Withdraw(Ili solid trust pay)

barbarosa

Član
Tu od
17 Kol 2014
PayPal

-Pozdrav,zanima me koja visa moze da se poveze sa PayPal a da moze sve (withdraw i deposit).Ja zivim u BiH pa me zanima u kojoj banci.

Solid Trust Pay(Po mogucnost da mi neko pomogne i ovde jer mi je bitnije na STP nego na PAypal,ali bio bih zahvalan kad bi mi obadvoje odgovorili)

Znaci sto se tice STP.Ja sam uzeo Visa karticu u hypo aldria banka i povezao i verifikovao na STP i nisam mogao da vrsim Withdraw na karticu.Onda sam zvao hypo aldria banku i pitao ih koja kartica moze oni su mi rekli da moze PREPAID kartica(ali ne obicna,obicna je kada uplatite novac na njoj i nemozete je vise koristiti,ali ova kartica je isto kao debitna kartica traje 2-3 godina mozete uplaticvati koliko hocete).Tako da i tu nisam mogao isplatiti novac.

E sada me zanima u koju banku da idem i da povezem VISA karticu na STP,i sta da trazim tacno.Ako ne moze onda cu prebaciti preko nekog rchangera novac sa STP na Paypal(ovo je zadnja solucija).Hvala vam.

pozdrav

Ja koristim raiffeisen debitnu karticu iz BIH za paypal i sve radi bez problema, povlacanje i placanje. Ne vjerujem da ce kartica hypo banke tako lako raditi na internetu. Samo odes u raiffeisen i trazis viza debitnu karticu, sa njom bez problema mozes primati/slati pare sa paypal-a ili placati preko interneta dirketno sa karticom

Pozdrav

Dobila sam neki novac na paypal,i sada ga želim isplatiti.kada idem withdraw funds otvori mi se ovo:
http://prntscr .com/eka2ug (spojite link:)
Iako imam dodanu karticu ,već sam plaćala paypalom,samo nisam nikada dizala novac...

Back
Na vrh