• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PayPal automatic withdrawal BiH

nike

Član
Tu od
27 Sij 2011
Pozdrav,

Zanima me da li ima jos neko da 1. nije dobio novac od PayPay automatski a da je iz BiH.

Znam za 2 slucaja da nisu dobili a jednoj osobi je urađen automatski transfer.

Ovo je prvi put nakon 2011 godine kada je novac jednom poslan 2. u mjesecu.

Hvala!

Meni ovaj mjesec jos nije. Prosli jeste, pretprosli nije.
Izgleda cu morat rucno.

Nisam ni ja dobio ovaj mjesec a vec cetvrti dan u mjesecu.Sacekacu slijedeci mjesec pa ako ne stigne povuci rucno i traziti 5$ nazad kao midho14.Ovo mi se desava prvi put na paypalu da ne dolazi 1-3 u mjesecu,jednom samo kasnilo pa dobio 3-eg a koristim paypal 4-5god.

Isti slucaj i kod mene, poslo sam im email prije 2 dana nista ne javljaju jos. Nije to lijepo od njih :))) Ako ko bude dobio odgovor od njih postajte ovde ako nije problem

Meni su se javili, dodali mi 5$ na account i rekli da sam uradim rucno slanje novca.

nike kaže:
Meni su se javili, dodali mi 5$ na account i rekli da sam uradim rucno slanje novca.

meni nista ne odgovaraj, moracu ponovo poslat. Mada maximum sto mozes povuc odjednom je $500 moram dva puta povlacit da bi sve skino

Pozdrav, u decembru mi je legla neka uplata, pa dok je proslo 30 dana novac je bio dostupan u available balance. Mislio sam da ce se 1.-3. februara automatski povuci na karticu, sto se nije desilo. Pa reko da pitam, mozda sta fulam, koje postavke trebam uraditi da bi transfer bio moguc sada pocetkom marta. Hvala

ima dosta ljudi takav problem, povuci ručno i pošalji im na support mejl i objasni problem, vratiće ti 5$ što su uzeli kada si ručno povlačio

Ipak je proslo automatski, bez da sam ista dodatno podesavao. Vidjecemo kako ce ici narednih mjeseci.

Back
Na vrh