• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Payoneer ili PayPal

badpixel kaže:
Dvoumim se između otvaranja PayPal ili Payoneer-a. Za sada mi je srcu bliži PayPal jer sam pročitala da sada bez problema funk u Srbiji, tj.može da se prima novac iz inostranstva. Jel može neko iz prve ruke ovo da mi potvrdi?
Svi mogu to da ti potvrde.

Druga stavka do koje dolazim je povezivanje naloga/kartice sa deviznim računom. Koja banka bi bila najbolja za to (pročitala sam da svi hvale intesu)...
Pa sad,bas da je svi hvale...:rolleyes
Nemam devizni racun u toj banci,ali po komentarima vidim da - u slucaju da planiras da redovno primas uplate u dolarima na taj racun u Intezi - ti iz Inteze su prvi koji ce poceti da te ispituju odakle ti te redovne uplate (posle prvih par uplata sigurno neces proci neopazeno),da li ti nesto radis (zaradjujes) online i da ce gledati da ti nametnu neki njihov dodatni harac na to.

Pa primaću redovno uplate par meseci sigurno.
Ja sam planirala Erste banku, istraživajući o svemu ovome našla sam jedino na detaljna objašnjenja i funkcionisanje celog tog sistema otvaranja naloga za PayPal preko njihog računa. Za sada me je to kupilo, i onda naletim na freelancere koji preporučuju Intezu pa me je to pokolebalo.

A ovo za proveravanje odakle kome uplata mi je užas. Šta se njih tiče na koji način neko zarađuje :rolleyes

Back
Na vrh