• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Otvaranje firme -Hosting

Jure1

Novi član
Tu od
26 Ruj 2015
Pozdrav
Zanima me dali je ispativo registirati firmu za Hosting i koliko bi to koštalo u BiH? I dali je potrebno uopće registirati?

Hvala unaprijed,nisam mogao nigdje naći neke kvalitetne informacije u vezi ovoga.

Što se tiče takve firme u BiH ... ja znam da je Leftor d.o.o uredno prijavljen i da plaćaju porez a imaju 4 i po hiljade klijenata. Jedino da njh pitaš ako ti uopšte odgovore :D Piše tamo da su podsticaj dobili na nekom austrijskom konkursu ... firma je prijavljena već 10 godina.

Kad je Bila Gejtsa pitao jedan novinar koji posao je danas isplativ. Bolje se pitaj sta najbolje znas da radis. Onaj ko zna od najgoreg posla ce napraviti dobar, onaj ko ne zna najbolju firmu da mu das na svetu upropastice je...

Cim ti ne znas koliko kosta firma u BIH i to pitas... I cim pitas da li je isplativo prodavati hostingm, trebas ti jos dosta da ucis... To bi bilo kad da advokat dodje pita e koliko kosta biti advokat i da li je to isplativo...

Back
Na vrh