• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Oglasi na internetzarada.org forumu ili ne?

Dali zelite oglase na internetzarada.org forumu ili ne?

• Da, zelim oglase i zaradu od toga ulozit u IZF natjecanja

Votes: 38 90.5%
  • Ne zelim oglase na internetzarada.org forumu

Votes: 4 9.5%

• Ukupno glasača
    42

Davor Bomestar

Legenda
Tu od
27 Lis 2008
Mislio sam potpuno maknut oglase s foruma posto zasad uopce nemam neke planove sto se tice monetiziranja foruma no jedan clan je postavio pitanje oko oglasavanja na IZF-u pa mi je pala jedna ideja napamet. Naime, mogli bi ponudit oglasavanje na IZF forumu pa onda zaradu od reklama iskoristit za nagradni budjet za IZF natjecaje poput trenutacnog natjecaja za najbolji thread na forumu.

Zanima me sta vi mislite o tome? Dali zelite forum bez oglasa ili zelite da eventualnu zaradu od oglasa iskoristimo za IZF natjecaje?

p.s. budite realni da sigurno nece tu biti neke velike pare pa ce to biti samo manji dio nagradnog budjeta ali opet mozda bude pomoglo. S vremenom kako budemo dizali kvalitetu i profesionalnost foruma mozda i bude zainteresiralo ozbiljnije oglasivace s vecim budjetom iako zasad nebi na to racunao.

Ja sam za oglase - adsense ili oglasavaci (ako ih bude). U svakom slucaju ja sam za to, mesecno bi se nakupilo nekoliko desetina eura sto bi moglo da se koristi za npr nagrade za najbolje postove na svaka 2-3 meseca, sto bi podiglo kvalitet foruma.

Glasao sam za, ne vidim nista lose u tome da forum zaradjuje neovisno o tome kamo ce novci ici. Jedino mozda da se ne stavljaju oni pop-upovi jer me to vrlo zivcira. No to je samo moje misljenje, ako vlasnik smatra da ce u buducnosti biti vrlo isplativo stavljati i takve tipove oglasa - njegova stvar.

Pa sigurno da će biti neke fajde od toga što budu oglasi tako da sam za. :)
A taj novac mogao je otići i za npr. hosting ali otvaranje fonda za nagrade je svakako bolja ideja.

Bolje sa oglasima. Već mi nedostaje oglas u hederu, bez njega mi deluje nekako prazno.

I ja sam za oglase, uvek sam za dodatne prilive. Neka admin povrati pare koristeci i to, naravno pored VIP sekcije...

Ne bih se složio da postaviš PPC. Pre bih predložio da postaviš oglase tipa zakupljivanja mesečnog reklamnog prostora, jer će to doneti novca za natjecanja. Jedino ukoliko bude slaba potražnja za reklamnim prostorom, onda da alternativa budu jedan od PPC sajtova :)

Udri samo, sumnjam da ikome smetaju, a ideja za nagradne fondove je sasvim OK.

Svi više manje živimo od oglasa i nevidin zašto bi nekome smetali ako ih drže i na svojoj stranici. A ako će profit oglasa ić za nagradne fondove i sl. od toga ćemo svi skupa imat veliku koristi šta se vidi iz ovog natjecanja i nevidin zašto razlog zašto ih se nebi postavilo.

Realno gledajuci nevjerujuejm da bi neke bolje pare zaradio kroz oglase, a i tebi zarada na IZF-u nije primarni cilj stoga dajem glas za ne.

Back
Na vrh