Davor Bomestar
Legenda
- Tu od
- 27 Lis 2008
Mislio sam potpuno maknut oglase s foruma posto zasad uopce nemam neke planove sto se tice monetiziranja foruma no jedan clan je postavio pitanje oko oglasavanja na IZF-u pa mi je pala jedna ideja napamet. Naime, mogli bi ponudit oglasavanje na IZF forumu pa onda zaradu od reklama iskoristit za nagradni budjet za IZF natjecaje poput trenutacnog natjecaja za najbolji thread na forumu.
Zanima me sta vi mislite o tome? Dali zelite forum bez oglasa ili zelite da eventualnu zaradu od oglasa iskoristimo za IZF natjecaje?
p.s. budite realni da sigurno nece tu biti neke velike pare pa ce to biti samo manji dio nagradnog budjeta ali opet mozda bude pomoglo. S vremenom kako budemo dizali kvalitetu i profesionalnost foruma mozda i bude zainteresiralo ozbiljnije oglasivace s vecim budjetom iako zasad nebi na to racunao.
Zanima me sta vi mislite o tome? Dali zelite forum bez oglasa ili zelite da eventualnu zaradu od oglasa iskoristimo za IZF natjecaje?
p.s. budite realni da sigurno nece tu biti neke velike pare pa ce to biti samo manji dio nagradnog budjeta ali opet mozda bude pomoglo. S vremenom kako budemo dizali kvalitetu i profesionalnost foruma mozda i bude zainteresiralo ozbiljnije oglasivace s vecim budjetom iako zasad nebi na to racunao.