• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

OAXRAY - Amazon Sourcing Tool

C0a1209

Član
Tu od
22 Lis 2011
Pozdrav svima, pre oko nedelju dana sam poceo da radim kao video editor na You Tube kanalu firme OAXRAY, koliko sam uspeo do sad da vidim oni se bave nekim savetovanjem oko Amazon prodaje i sve sto je vezano uz to.
Pa ako je neko zainteresovan moze da pogleda njihov kanal, a i sajt, mozda moze da se nadje nesto interesantno za vas koji se bavite ovim nacinom zarade.

OAXRAY YT

Napomena: Nisam dobio nikakva uputstva niti mi je receno da ih reklamiram. Samoinicijativno sam odlucio da podelim ovo sa vama jer smatram da mozda nekome moze biti od pomoci.

Nije los Oaxray,samo sto...vec pomalo izlazi iz mode,da ne kazem zaostaje za drugim slicnim alatkama - a za istu cenu mesecno (99 dolara).

Koliko vidim,sada trenutno ljudi hvale "Tactical arbitrage" za ceprkanje po Amazonu i slicnim sajtovima.
Npr. na ovom blogu/sajtu (il sta li je) je dat uporedni prikaz perfomansi jednog i drugog:
https://tacticalarbitrageninja.com/tactical-arbitrage-vs-oaxray9605662

A i ovde ima nekih razmatranja/razmisljanja na tu temu:
http://www.arbitrage411.com/amazon-...ed-tactical-arbitrage-to-do-online-arbitrage/

Ili probaj sam malo da proguglas "tactical arbitrage vs oaxray".

EDIT:
...u slucaju da time zelis da se bavis/da to koristis ;)

Lazar023 kaže:
...

Ili probaj sam malo da proguglas "tactical arbitrage vs oaxray".

EDIT:
...u slucaju da time zelis da se bavis/da to koristis ;)

Hvala na predlogu, ali ja sam u "video svetu" bavim se montazom tako da se polako probijam i napredujem u tom svetu. tj. odlucio sam se za to, to volim da radim, tako da nema prebacivanja na druge nacine zarade (a probao sam svasta nesto pre 5-6 godina kad sam poceo da se interesujem za internet zaradu) ;)

Back
Na vrh