• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Nudim vam dve metode za zaradu

Aleksej je slao, jos na samom pocetku je poslao i meni. U medjuvremenu linkovi vise nisu validni i mnogi clanovi su se zalili, a koliko vidim Aleksej nije vise aktivan na ovoj temi. Meni su te metode ostale na kompu i reko ajde da izadjem u susret svima koji su zainteresovani, odradio sam upload na moj Dropbox nalog, tako da ko god trazi posaljem mu Dropbox link da preuzme te metode. Svi koji su mi poslali PP dobice link danas, nisam imao vremena ranije da posaljem.

Evo javljam se i ja.

Totalno sam otpao iz igre u zadnjih godinu i po zbog završavanja srednje, al sad sam gotov pa tražim nove puteve.

Ovo postaje mnogo dosadno. Znam za ovaj forum vec 1-2 godine i cesto citam postove cak i one koje sam vec procitao jer stvarno ima kvalitetnih postova. Da ne bi bilo da sam promasio post ja sam odgovorio na ovaj post da zelim da mi posalje nacine (16-08-2016) to je vise od 6 meseci i nisam dobio nikakav odgovor... Cisto informativno zelim da obavestim clanove koji nisu trazili nacine da ne traze jer ih nece dobiti. :)

Evo javljam se i ja.

Totalno sam otpao iz igre u zadnjih godinu i po zbog završavanja srednje, al sad sam gotov pa tražim nove puteve.

freeall kaže:
Evo javljam se i ja.

Za sta se javljas prijatelju?U postu iznad tvog covek postavio link za download...

Back
Na vrh