• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Novi vlasnik IZF-a!

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

InFlames20

Legenda
Tu od
2 Ožu 2008
Dragi članovi IZF-a :)

Kao što ste vjerojatno primjetili vaš admin nije već dugo vremena aktivan na forumu, da dolazim svaki dan vidjet šta ima, ali zbog osobnih i poslovnih obaveza jednostavno ne stignem više voditi forum i sudjelovati u raspravama.

Zato sam odlučio forum prepustiti nekome tko to može i zna, i to na vrhunskom nivou. Moglo je sve završiti u rukama neke firme ili nekog stranog nesposobnjakovića, ali srećom sve ostaje u obitelji :)

Vjerojatno najbolja moguća osoba s ovog foruma, koja je uložila više vremena u sadržaj foruma nego ja i koji je najzaslužniji (uza sve vas naravno) za kvalitetu ovog foruma i održavanje na nivou na kakvom zaslužuje bit (iako će nakon ovoga biti jos i bolji vjerojatno).

Dame i gospodo, pozdravite vašeg novog vlasnika i administratora dbomestara! :drinking

P.S. Forum sam mu prepustio za ogromnu svotu love, ali pošto je poslovna tajna ne smijem reći cifru, ali budite uvjereni da se radi o multimilijunskom iznosu :p

Davore, želim ti svu sreću s forumom, malo spamera i puno kvalitetnih tema. :)

Ja cu bit around također čisto da vidim u kojem smjeru će sve krenuti sada i da se pridružim u ovim nagradnim igrama da osvojim neke pare :p

Živio ;)

Eto, zelio bi se zahvalit InFlames-u na ovim lijepim rjecima. Moram isto zahvalit na pokretanju ovog foruma koji je napravio razliku u mnogim zivotima pa tako i mojem. Iskustvo na ovom forumu je dio mene i mog zivota i stoga moram reci da nije bilo tebe i ovog foruma moj zivot bi bio znatno drugaciji.

Jos se sjecam kad sam tek dosao na forum se registrirao, tad je bilo tek nekolicina clanova. Onda je bio down i nakon par mjeseci opet pokrenut. Bas sam bio nasao lokalni forum da pricam o ovome sto me zanima i onda je bio ugase pa sam bio frustriran.
Ali kad je krenulo onda je islo prema gore stalno. Pred bozic sam napisao svoje prve ozbiljnije threadove i bas sam uzivao u forumu i tako se nastavilo. Bas se s veseljem sjecam prvih dana foruma.

S obzirom da mi je InFlames prepustio forum ja cu se potrudit opravdati dosadasnji autoritet i reputaciju foruma tj. potrudit cu se da u novoj eri forum krene jos jace i bolje. Naravno vodit cu ga po svojoj savjesti, bit ce promjena ali to ce po mom misljenju samo promjena na bolje ;)

dbomestar šef? Dragon Ball Omestar Fck Yeah. "Uživaj" u funkciji. :D

Znači ništa od demokracije, nego tko više plati :lol
Čestitke Meštre :drinking

@InFlames: sad kad kad više nisi gazda, možeš se i češće družiti s rajom :poke

Mislim da svi treba da odaju pocast zacetniku ideje ove privatizacije i dezurnom Peri Lozacu (s vremena na vrijeme) ovdje, skromnom meni :).

Hellas kaže:
Mislim da svi treba da odaju pocast zacetniku ideje ove privatizacije i glavnom Peri Lozacu ovdje :)

Glavno da mi imamo ovdje Hellas-a koji nam uvijek donosi pogled iz druge perspektive.
EDIT: Dosadan si više sa tim svojim konstantnim editiranjem postova...

Hellas kaže:
Mislim da svi treba da odaju pocast zacetniku ideje ove privatizacije i dezurnom Peri Lozacu (s vremena na vrijeme) ovdje, meni :)

Kriv si :smack

Ooo, pa kao da sam ja admin postao :p
Da, db je najaktivniji clan na forumu definitivno, s toga i zasluzuje poziciju admina..nek´nas izvede na pravi put..

Sve u svemu meštre, bolji poklon za rodjendan nisi mogao dobiti :drinking

rovad kaže:
Hellas kaže:
Mislim da svi treba da odaju pocast zacetniku ideje ove privatizacije i glavnom Peri Lozacu ovdje :)

Glavno da mi imamo ovdje Hellas-a koji nam uvijek donosi pogled iz druge perspektive.
EDIT: Dosadan si više sa tim svojim konstantnim editiranjem postova...

Pa morao sam ga uljepsati i nakititi, sta mislis koliko je Njegos puta izmjenio Gorski Vijenac :D.

Pridružujem se čestitkama, mnogo sreće i naravno mnogo SEO priće :)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh