• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Novi look headera

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

InFlames20

Legenda
Tu od
2 Ožu 2008
E, pa nisam vas ni pitao šta mislite. Kao što ste primjetili malo smo modificirali header koji po meni sad izgleda ljepše, a napravili smo i mjesta za neki budući reklamni baner :p

85% zasluga za header ide dbomestaru, 10% jednom drugom kolegi koji mi je pomogao oko tehnikalija vezanih za myBB software, i 5% meni za ideju i trud za gnjavažu drugih ljudi :D

Kako vama izgleda?

Ajde ajde, nemoj pretjerivat... nisi ni 5% :p haha..

Salim se, a cuj, hebes mojih 85 ili koliko posto da ti nisi sredio onaj space u ascii kodu ili sta god da je bilo :) Ili je to sredio taj drugi kolega haha :)

Ali eto kad vec pricamo o forumu, mislim da mi je ovo jedan od vizualno najljepsih i najugodnijih foruma na kojima sam obitavao. Sad jos samo da bude hrpa sadržaja, ljudi, zarade, cura i bit će zakon. :eek:)

dbomestar kaže:
Ali eto kad vec pricamo o forumu, mislim da mi je ovo jedan od vizualno najljepsih i najugodnijih foruma na kojima sam obitavao.

slažem se 100% !!! :gore

Trebalo bi u header_welcomeblock_member templatu izbaciti link za registraciju. Inače, dopada mi se izgled.

Sve pohvale za novi izgled headera...
Forum sada izgleda puno lepse nego pre...
Jos jednom svaka cast!

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh