• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

novi izgled

Hocu nazad ztari izgled foruma, mogli ste da promenite samo logo ako treba i sl. Ovo mi je pprevise tamno, kao neki warez-forum (daleko bilo). Mislim bez ljutnje ali ako je forum Whitehat onda hocu da dominira White (bela)

maloni1991 kaže:
aj malo svetliji background :D
mnogo tamno...bole me oci XD

Ništa tamnije od BHW ili MMD - ja ionako tamo trolam svakodnevno, tako da mi je ovo sasvim OK. Nego, trebalo bi možda promijenit ove tipke za Post Reply, Preview kada se piše post, nekako previše "blendiraju" sa okolinom.

Inače crna boja može značit da ovaj forum teži k tome da bude ipak malo underground, ako smijem primijetit :p

Slazem se sa rigorom.
Previse je mracno onako je bilo dobro
Svidjalo mi se ono sto sam mogao na dnu foruma da vidim najnovije postove.

lijepo, iako ni ja ne volim tamne forume, pa sam odma prebaco na light. još da je pozadina siva ko gore u headeru, a ne crna bilo bi odlično. (pošto imam velik monitor i na lightu još ima dosta crnog sa strane).

Nova verzija foruma je tek stala na noge tako da ne moze sve da se stigne veceras. Ne brinite bice sve cool ;)

Crna pozadina mi nikako odgovara pa sam prebacio na IZF Light. Problem je u tome sto su sad postovi u kojima je nesto citirano doslovno necitljivi (crna podloga i tamno siva slova). Sad ne znam jel to neki bug ili se moze promijeniti negdje u postavkama.

Inace podrzavam ove promjene. Za sad mi sve izgleda novo, ali vjerujem da cu se kroz tjedan dana priviknuti.

Svaka cast na promjenama!

IZF Light nije jos dovrsen tako da je to samo privremeno. A do tada quotani dio mozete procitat tako da selektirate text ;)

Bit će sve kako treba ekipa kroz par dana, strpite se malo :)
I stats na dnu, i thanks button i light verziju ćemo popravit i sve :)

pozdrav....nikako mi ne funkcionira crna pozadina s bijelim slovima....nakon što pročitam 2 retka teksta bole me oči

U ovo malo bljestii, ili sam ja previse popio pa moze biti da rdjavom k...u dlaka smeta :)
Salim se, puno bolje od one crne. :taunt

Pozdrav svima.Nisam bio 10-15 dana na ovom forumu,sad vidim ovu promjenu,crna slova na sivoj-bijeloj podlozi.Puno lakše se čita i sve pohvale na tome.Idem se bacit na proučavanje foruma.

Evo mala promjena u svijetlijoj verziji, sad je ova siva svugdje ista, mislim da je sad puno ljepše i header se bolje uklapa s ostatkom sajta. Očekujte uskoro jedan lijepi theme changer gdje ćete moći s lakoćom izmjenjivati temu foruma sa svijetlije na tamniju i obrnuto, i još par novosti.

Uvijek se smišlja nešto novo na IZForumu tako da... stay tuned ;)

Back
Na vrh