• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Nova era IZF-a

ward kaže:
ima jos jedan zgodan trend ovdje..imati po 150-200 postova i onda se pohvaliti da si napravio svoj prvi webpage...:hysterical:hysterical:hysterical
I neki se jos trude nabit tih 150-200 postova u sto kracem roku, valjda obaraju rekorde..mozda bi i to mogao biti prijedlog, da se ogranici (novim?) clanovima broj postova koje mogu ostaviti dnevno, tjedno ili dozivotno..? lol
Iako, nisu na ovom forumu jedini problem novi clanovi, a ova rasprava je krenula u tom smjeru...

Jonas kaže:
..mozda bi i to mogao biti prijedlog, da se ogranici (novim?) clanovima broj postova koje mogu ostaviti dnevno, tjedno ili dozivotno..? lol
Iako, nisu na ovom forumu jedini problem novi clanovi, a ova rasprava je krenula u tom smjeru...
Na ovom forumu nisu problem članovi, jer ovdje ima takvih sposobnih-educiranih-iskusnih ljudi da ti se pamet smrzne, nego je problem u mogučnosti da ovdje upadneš i prosipaš svoj crap faktički bez posljedica..
Čitajuć gornje postove,zasigurno je da če se nešto po tome poduzeti...
I mislim da se može poduzeti još nešto dok sam forum nebude opremljen alatima za borbu protiv tog zla : jednostavno svaki takav šugavi tread treba izignorirati. Nit se svađat nit se upuštat u rasprave,jednostavno ignor...

Hello peoples!

Znam, nisam aktivan, ali se barem nadam da moji postovi nekome koriste. Nisam tu da nikome pametujem jer smatram da smo svi skupa dovoljno kulturni i civilizirani da možemo raspraviti o temi bez "tijamajkubožju" komentara.
Jedva čekam da vidim šta će Dražen poduzeti vezano za novi forum. Nažalost noob pitanja su čista klasika jer je netko pre ljen za ukucati pojam u search bar, ali isto tako mora se posvetiti onima koji su toliki početnici da ne znaju šta bi tražili od pojmova.

Najčešći simptomi u početku IM-a su information overload pa mal mal vidim da netko puca po šavovima (been there). Skakanje s metode na metodu ne preporučam dok ne vidite koliko rezultata ima vaš rad na jednoj metodi. (sad ga i ja u totalno drugom smijeru piskuram)

Da, možemo se nas nekolicina izdvojiti u klan i harati po noobovima i ismijavati sve i svakog - al tim sistemom dajem 5 mjeseci života forumu +/- prolaznici.

Vjerujte mi da lova ništa ne znači! Ovo je forum za zarađivanje novaca i svi bi neki quick cash - čak bi dao opasku na E.T. metodu jerbo je i ona bluefart (al šta je tu je). "Ni milion dolara ti neće pomoći ak ne znaš s novcima".

Za neke stvari smatram da sam expert za druge da sam totalni noob tako da uvijek možemo učiti jedan od drugoga :)

M00nlander kaže:
Hellas kaže:
https://internetzarada.org/stats.php

Pogledat najaktivnije threadove i pogledat najcitanije threadove.

:stars

Hoćeš reći da se sve vrti oko postova s lošim temama? Pa kada se ljudi ljepe na brojke.

ZARADI I DO 1000$ U TJEDNU RADEĆI SAMO 2 SATA DNEVNO :smack

Da. Najcitanije teme su katastrofa. Ja ne znam dal imam 5 postova u svih 10 najaktivnijih tema :D

@Hellas - Kontam si da većina dolasi sa google-a (To nam samo Dražen može reći preko G-analytics-a)

Treba napraviti jedan post i natrpati ga ključnim riječima :to_clue

Ovaj forum ima toliko kvalitetnog sadržaja, i toliko "kvalitetnih" članova da prosto uživam čitajući postove nekih članova (ne bih sad da izdvajam nikog posebno).
Uglavnom ovde je rasprava o tome da li se baviti "pravim" stvarima ili "ulpoad sranjima". Kao sto ste rekli početnici se odmah uhvate uploada jer izgleda lako i odmah vide zaradu, a SEO, web dizajn itd. im izgleda nešto što je nemoguće naučiti i odmah bježe od takvih tema, to jeste problem. Ali mislim da ne treba zabraniti raspravu o upload-u, već trebaju biti strožija pravila što se toga tiče, npr. dovoljna je jedna tema za svaki upload servis, a ne ogroman broj tema za jedan servis, tipa: može li filosonic ovo, mogu li ovo, filosonic pomoc-hitno itd, a sve to je već napisano i u detalje objašnjeno u drugim temama, ali izgleda da je teško malo prelistati forum i za svaku sitnicu se otvara nova tema, kod ovakvih slučajeva bih brisao temu a post prebacio u već postojeću temu gdje se o tome raspravlja, samim tim bi se smanjila tolika prenatrpanost ovom tematikom i do izražaja dosao kvalitetniji sadržaj. Zarada upload-om je nekom odličan način da finansira host, domene, reklamiranje itd....

Sve vremenom dodje. I ja sam na pocetku radio upload, pa sam postepeno prelazio na SEO i ozbiljnije projekte. Sve dodje vremenom. Moze se nauciti i korisnih stvari u upload zaradi sto bi nam pomoglo za kasnije SEO i Affiliate ( vezano za psihologiju ... ).
I ja sam za neke noob ( bavim se tek oko godinu internet zaradom )....

kuliram kaže:
dovoljna je jedna tema za svaki upload servis, a ne ogroman broj tema za jedan servis, tipa: može li filosonic ovo, mogu li ovo, filosonic pomoc-hitno itd, a sve to je već napisano i u detalje objašnjeno u drugim temama, ali izgleda da je teško malo prelistati forum i za svaku sitnicu se otvara nova tema, kod ovakvih slučajeva bih brisao temu a post prebacio u već postojeću temu gdje se o tome raspravlja,
Slazem se,te tebalo bi dodati kao neki checkbox prilikom pravljenja tema,kao nesto u smislu "pretrazio sam forum i ova tema ne postoji"...

rain.blader kaže:
kuliram kaže:
dovoljna je jedna tema za svaki upload servis, a ne ogroman broj tema za jedan servis, tipa: može li filosonic ovo, mogu li ovo, filosonic pomoc-hitno itd, a sve to je već napisano i u detalje objašnjeno u drugim temama, ali izgleda da je teško malo prelistati forum i za svaku sitnicu se otvara nova tema, kod ovakvih slučajeva bih brisao temu a post prebacio u već postojeću temu gdje se o tome raspravlja,
Slazem se,te tebalo bi dodati kao neki checkbox prilikom pravljenja tema,kao nesto u smislu "pretrazio sam forum i ova tema ne postoji"...

Šta se tiče pretraživanja bloga... Na nekim forumima postoji da kad se upiše naslov na novoj temi automatski skripta pretražuje forum i izlista ispod tog teksta šta bi bilo relevantno tom naslovu (svi prijašnji postovi koji u naslovu ili tekstu imaju tu riječ, ako postoje dakako). Vjerojatno je to komplicirano za izvesti, ali mislim da bi to rješilo problem učestalih istih pitanja. Eto male ideje koja mi je pala na pamet, pa možda pomogne u poboljšanju kvalitete sadržaja ovog foruma ;)

Odlična ideja dečki, znam da to postoji na vBulletinu mislim, za myBB cu istrazit pa ako bude ubacim ;)

Slazem se, par dobrih ideja. Mozda bi mogli i slozit neke jednostavne upute za trazenje i kako postat i onda staviti u annoucement na vrh stranice kako bi svima bilo odmah vidljivo. Na taj nacin ako bi bila tema recimo ovo sto je erik rekao o uploadu onda bi im rekli da postaju sve u 1 temu.

Back
Na vrh