Davor Bomestar
Legenda
- Tu od
- 27 Lis 2008
Opet se ne slazem. Lako je pricati a treba nes poduzeti? Pa zar zelis rec da nismo poduzimali dosta? Mislim da je to najmanji problem jer smo neki od nas starijih bili aktivniji nego sto se moglo ocekivat, gledam po sebi i meni je doslovno preslo u naviku da svaki dan nesto napisem na forumu a u svakom postu vec 2 god se trudim ponudit nesto kvalitetno i sta ce pomoc drugima. Tak da u tome def. nije problem. Problem je upravo u odluci gdje se zeli ici, strategija itd.
Svatko iole ozbiljniji clan ce otic kad vidi o cem se prica tako da necemo dobijat nista dodatne nove kvalitete. Jedina kvaliteta sto moze nastat ako se dio pocetnika profilira u iskusne clanove i onda podjeli svoje znanje ali i oni ce vjerojatno pomalo drugim putevima krenut kad vide da nemaju sta vise ovdje pricat.
Ovo dole sve kaze. I meni je dan danas to u glavi sto je zeljko reko.
Sve u svemu o ovoj temi sta sam imao reci sam rekao. Samo se nadam da cemo za sljedecu obljetnicu imat di pricat jer sve mi se cini da do tad nece biti vise nikog.
Svatko iole ozbiljniji clan ce otic kad vidi o cem se prica tako da necemo dobijat nista dodatne nove kvalitete. Jedina kvaliteta sto moze nastat ako se dio pocetnika profilira u iskusne clanove i onda podjeli svoje znanje ali i oni ce vjerojatno pomalo drugim putevima krenut kad vide da nemaju sta vise ovdje pricat.
Ovo dole sve kaze. I meni je dan danas to u glavi sto je zeljko reko.
Još uvijek se sjećam kada je Željko pričao kako je pozvao neke prijatelje/suradnike na forum, a ovi rekla da su tu sama dječulija koja se zafrkava. Sve je time rekao.
Jedno je sigurno, ne možeš prdnut i stisnut.
Sve u svemu o ovoj temi sta sam imao reci sam rekao. Samo se nadam da cemo za sljedecu obljetnicu imat di pricat jer sve mi se cini da do tad nece biti vise nikog.