• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Limundo affiliate program

imarket

Član
Tu od
19 Ožu 2015
Zdravo svima, pre svega iskoristio sam opciju search i video da na celom forumu postoji samo jedna tema o limundo affiliate programu objavljena davne 2009 i zaboravljena odavno, prelistao sam je i vidim da se niko nije preterano ni pozabavio ovim affiliate programom, a secam se i da je tada bilo jako komplikovano da se registruje na njihov sajt (slala se kopija licne karte, tako nesto)..

Limundo je prvi srpski aukcijski sajt na kom se kupuju i prodaju predmeti putem aukcije ili fiksne cene.. Generalno ko je dovoljno sposoban samo preprodajom predmeta ili prodajom nepotrebnih stvari koje skupljaju prasinu po kuci moze zaraditi novac..
Ali ono sto je najzanimljivije za sve nas koji zelimo da zaradimo online je da Limundo ima affiliate program gde za svakog dovedenog clana daje 150 dinara..

(Moj reff link za ovaj sajt je: www. limundo. com /
ukoliko zelite da se registrujete preko mene..)

Sve sto treba da uradite je da ih promovisete preko nekog od vise nacina :
-Deljenjem vaseg ref linka na Fb, instagramu, po forumima i gde god se setite (Ne morate imati sajt da bi ih promovisali..)
-Postavljanjem bannera na vas sajt ili
-Postavljanjem live aukcija na vas sajt..

U obijasnjenju za koriscenje ovog affiliate programa pise da isplacuju nakon sakupljene 2000 dinara..
Svaki clan kojeg dovedete preko nekog od ovih nacina mora da dobije pozitivnu ocenu da bi vam oni dali tih 150 dinara (sto je i logicno jer ko god se registrovao taj ce ili nesto da kupi ili nesto da proda)

Dodao bih jos i to da se pridrzavate pravila Limunda i affiliate programa, ja sam ih procitao i primetio sam da postoji nesto na sta moram da vam skrenem paznju i o cemu morate voditi racuna, NE SMETE KORISTITI SLIKE SA NJIHOVOG SAJTA JER SU ZASTICENE AUTORSKIM PRAVIMA (To se ne odnosi na bannere koje dobijate od njih)

Pokusajte, nemate sta da izgubite, ja vec imam nekoliko clanova registrovanih preko mene i cekam da se skupi njih 13 pa da premasim cifru od te 2000 i zatrazim isplatu, nakon cega cu vas sve obavestiti u ovoj temi..

(www. limundo. com /)

Mod Edit: Ref linkovi dozvoljeni su isključivo u potpisu. Hvala na razumevanju.

Nisi procitao pravila ovog foruma da je ref link zabranjen u postu.
Inace tema je ok, trebala bi da postoji jedna ovakva :D

Loxo kaže:
Nisi procitao pravila ovog foruma da je ref link zabranjen u postu.
Inace tema je ok, trebala bi da postoji jedna ovakva :D
Znam da je ref link zabranjen i zato sam stavio ovako da bude kao obican tekst, ko zeli da se registruje preko mene prekopirace link i uci preko njega a ko ne zeli moze da nadje Limundo i na Google-u :) Nisam ovde da krsim pravila foruma, citam ponesto na forumu odavno i stvarno je najbolji forum..

Edit:
Upravo sam procitao pravila vezana za taj deo ponasanja, 7.1 kaze da posetioci foruma moraju imati izbor da li ce se registrovati preko ref linka ili ne - u ovom slucaju ga imaju..
7.2 kaze da ne mogu imati nikakav link u potpisu pre 10 postova na forumu..
Sve u svemu nisam ovde da krsim pravila foruma nego sa zeljom da steknem nova znanja i ukoliko mogu pomognem clanovima i posetiocima i doprinesem kvalitetu foruma.. :)

Limundo je poznati brend, i sigurno da su njihove provizije male, tako da nemaju puno prostora za neke jace procente, ali nikada mi nece biti jasno zasto sistemi koji mogucnost da naplacuju duze vreme od jednog korisnika uslugu, ne daju mogucnost da i affiliate partner ima koristi od toga svo to vreme. Cak i Amazonovi kolacici traju mesec dana, a on je ultra popularan . Ti dovedes prodavca koji proda 10000 stvari, i dobijas od njega 150 dinara. I to prakticno nije CPA, gde ti automatski dobijas od registracije, ovo je klasican affiliate, gde cekas prvu prodaju i gde tek onda dobijas novac, prakticno dobijas samo od prve prodaje, odnosno placene akcije , iako tvoj korisnik moze da donese i 1000 puta vecu sumu sajtu u buducnosti.
Jak affiliate program je osnova svakog uspesnog biznisa, cak bih uveo i za neaktivne clanove istu opciju, ako neki stari neaktivni clan dodje preko affiliate-a, on bi se racunao u ocima naplate kao novi.

Ma glupost...Pisljivih 150 dinara...Bas klasican biznis za nase prostore. Daj malo a uzmi mnogo.

Slazem se da je 150 dinara malo i da oni na tom clanu kog dovedete zarade puno vise, ali ipak za one koji pocinju u IM mogu da se pozabave ovim i zarade bar nesto malo, dovoljno za domen i hosting za sajt :)

30 ljudi treba da dovedes da bi dobio pare za osrednji hoating i domen. A jos tih 30 ljudi treba da naprave akciju na sajtu da bi ti se uracunali...Cisto gubljenje vremena.

Uspesni prodavci,preprodavci,proizvodjaci,moraju svim ucesnicima u poslu omoguciti solidnu zaradu i tad,,posao,,napreduje.Ovo,sto ovi novi mazovi biznismeni,,cine su najprije prevare i slicno,a redje neki ozbiljni odnos i prema sebi i prema ucesnicima u biznisu.Pogledajte,firme koje dobro egzistiraju,dugorocno dobro i uspesno rade,imaju po pravilu vece plate i druga davanja radnicima,znaci ozbiljnost.Sve pociva u glavi i mozgu tog vlasnika privatnog posla,ako je skucen,ne progresivan ,tako i vodi firmu i sve je skuceno i ne perspektivno.

Back
Na vrh