• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

leadbit - da li je neko upoznat?

zeraprinc

Dobro znana faca
Tu od
6 Ruj 2011
Preko kontakt strane na sajtu javio mi se neki Svyatoslav Martynenko koji se predstavio kao "affiliate manager from Leadbit.com network". Zatm mi reče: "We have some offers for Serbian GEO." Odgovorim čoveku da mi pošalje ponudu da vidim o čemu se radi i dobijem samo ovu sličicu iz priloga na kojoj se jedva išta vidi i objašnjenje da pregledam njihov sajt.
[attachment=1036]
Da li je neko imao iskustva sa njima?

Prilozi

• b229281b-47fd-46ea-a25c-f14354702ece.png
    b229281b-47fd-46ea-a25c-f14354702ece.png
    18 KB · Pregleda: 420
© 2013-2016 All rights reserved. Leadbit.com DAYMING GROUP LTD. 7 New Road, Belize City, Belize

Ja sam poslao zahtjev i primili su me ali nikad nisam nešto pokušao raditi sa njima. Ja sam htjeo da zamjenim adnow.com oglase sa tim CPA mrežama jer i adnow.com radi sa CPA mrežama (od njih zarađuju po prodaji a nama plaćaju po kliku) međutim cimao sam se par dana i odustao od postavljanja tih reklama na sajt. Glavni razlog što nisam podesio te oglase je da mi se drastično povećala zarada sa adnow.com reklamama pa nisam htjeo da se cimam sa CPA. Problem je i to što treba podesiti neki jako dobar sistem za prikazivanje geolokacijskih oglasa, jer proizvod koji je namjenjen za Srbiju, ne važi za BiH (i obrnuto).

flex202 kaže:
Ja sam htjeo da zamjenim adnow.com oglase sa tim CPA mrežama jer i adnow.com radi sa CPA mrežama (od njih zarađuju po prodaji a nama plaćaju po kliku) međutim cimao sam se par dana i odustao od postavljanja tih reklama na sajt.
Inače možete zaraditi od offera Leadbita na CPC licitaciji od Adnow. Možete se registrovati kao advertiser, pa napraviti reklamnu kampanju na osnovu njihovih offera.

Back
Na vrh