• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupovina digitalnog zemljista

mico

Legenda
Tu od
4 Sij 2012
Trend rasta cena nekretnina je zahvatio i virtuelni svet. Tako ljudi danas plaćaju milione za virtuelno zemljište.

Zaparavo, parcele fizički ne postoje na Zemlji, već se nalaze na mreži, u nizu virtuelnih svetova koje su tehnički insajderi nazvali metaverzom.

Cene parcela su porasle za čak 500% u poslednjih nekoliko meseci otkako je Fejsbuk objavio da ide all-in na virtuelnu stvarnost.

Interesovanje za virutelne svetove je naglo poraslo, a kriptovalute koje se u tim "video igrama" koriste za kupovinu su u poslendnjih mesec dana naglo dobile na vrednosti.

I jesi li snimio koje ti je zemljište interesantno?
Ja sam čuo da se prodaje virtualno zemljište na Mjesecu. Pa onda je bolje tamo čini mi se. :D

Back
Na vrh