• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

kljcna rec-stomatolog

zlatko78

Član
Tu od
16 Pro 2013
Da li se i vama desava kad ukucate rec u gogle stomatolog da vam moj sajt ispada na prvoj strani. Nisam siguran da li sam ja to dobro optimizivao ili mi se samo cesto pojavljuje jer stalno ukucavam tu rec.

Na google.rs, kod mene si prvi na prvoj strani, kada sam isao preko proxija, drugi si na prvoj strani,

Meni prvih 7 mesta zauzimaju firme koje imaju Google Places nalog, pa tek onda tvoj sajt na dnu prve strane.

Ma sta pricate covjek je drugi na prvoj strani, i preko firefoxa na private window, i preko hidemyass. Pricam za google.rs .

mrgood kaže:
Ma sta pricate covjek je drugi na prvoj strani, i preko firefoxa na private window, i preko hidemyass. Pricam za google.rs .

Meni je u incognito prozoru sa personalised search off (&pws=0) četvrti... sve zavisi, a na kraju krajeva nije bitna apsolutna pozicija.

Zlatko, ako baš želiš da znaš prosečnu poziciju za neku ključnu reč, pogledaj u Webmaster Tools.

mrgood kaže:

Dobro je pa ti bolje od nas znaš koji je njegov sajta nama na pretrazi.

Ovde je pravo pitanje koja mu je prosečna pozicija, nikome neće biti isto više. Naravno da je sasvim druga priča kada pretražuješ preko proxy-a sa IP adresom u Barlinu i sa realno IP adresom iz Beograda.

U attachment-u je moj private search.

Prilozi

• Stomatolog.jpg
    Stomatolog.jpg
    70.4 KB · Pregleda: 201
Back
Na vrh