• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Klasična početnička pitanja

Jarrus

Novi član
Tu od
25 Lis 2017
Bok svima. Da skratim - uskoro ću biti full time youtuber i želim to raditi ostatak života. Zanima me, pošto sam iz Hrvatske - kako i najbolje rješiti problem zdravstvenog i mirovinskog? Jel to sve moguće bez otvaranja obrta i firme pošto se radi o stavljanju videa na internet? Htio bih naravno zdravstveno i mirovinsko, ali bez otvaranja obrta i firme, radi toga jer mogu izgubiti imovinu .... zna itko kako rješiti ovaj problem? Hvala.

Htio sam reći; svigdje sam pitao, ali nitko nigdje nema blage veze .. i kao da čitaju hijeroglife, tako da sam došao na ovo mjesto pitati. Svaka pomoć bi dobro došla. ;)

Sacekaj 5-10-15-30 dana,da neko iz Hrvatske ko zna odgovor dodje i odgovori ti kako to ide.

Malo je zamro forum,ne treba da ocekujes odgovor svakog casa ;)

EDIT:
Moje nagadjanje gde bi mogao da se raspitas o tim stvarima je - ministarstvo.
Imas broj telefona,nazovi ih,pitaj.Nista te ne kosta.U krajnjem slucaju ce te oni uputiti gde da pitas.

Samo...nadam se da u Hrvatskoj nije situacija kao ovde:pitas na jedna vrata sta/kako - posalju te na druga.A kad odes na ta druga kazu ti da se vratis na ona prva i pitas tamo :)

Baš to, situacija je očajna i komplicirana kod nas, nitko ništa ne zna .... pitao na legalnim pitanjima portalu - 0 bodova, pitao na forum hru - 0 bodova , pitao ovdje - nitko ništa. xD Ništ, idem pitat ministarstvo onda.

Htio sam reći - hvala na trudu, cijenim ga. :)

Jarrus kaže:
Problem rješen, trebat ću otvorit obrt. -.- Hvala. ;)

Da, paušalni obrt se cini standardno riješenje za freelancere u zadnje vrijeme.

Bok svima. Da skratim - uskoro ću biti full time youtuber i želim to raditi ostatak života.
Isprika što odgovaram na stari topic a kad nema novih. Evo jedan wannabe youtuber. :D Tko zna jeli mu uspjelo što mislite?
Jel imas link kanala, da vidim čime se to baviš tako uspješno
Ja mislim da mu nije uspjelo. Zato i nema linka kanala...

Back
Na vrh