• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako zaraditi na Fiverr-u?

Filipa2611

Novi član
Tu od
12 Tra 2023
Pozdrav, nova sam ovdje, a do vašeg foruma sam došla preko googlanja iskustava s različitim internetskim stranicama za zaradu pomoću prevođenja i transkripcije video/audio materijala. Napravila sam Fiverr profil, pa me sad zanima kako mogu boostati svoj profil, odnosno kako mogu ponuditi svoje usluge (i na kojim mjestima) kako bih dobila klijente? :)

Nisam diplomirani anglist/kroatolog/slavist, ali posjedujem C1 certifikat iz engleskog jezika, stoga mogu ponuditi prijevode sa engleskog na hrvatski/bosanski/srpski i obrnuto, a budući da studiram makedonistiku mogu ponuditi i kraće prijevode s makedonskog na engleski ili na hrvatski. Ovo je nešto što bih htjela imati sa strane u obliku nekog income-a sa strane, za zaraditi nekakav studentski džeparac :)
Ovo je link za moj profil na fiverr-u: https://www.fiverr.com/filipadragin?up_rollout=true

Back
Na vrh