• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako proveriti pretrazvanja za Google Images?

Tu od
20 Pro 2013
Zelim napraviti sajt za slike, koi ce sadrzati galeriju slika na odredzenu temu.... proverio sam na Google Keyword Planner za kljucnu rec (par njih) za koih bi zeleo da se rangiram ima odredzeni broj koim sam zadovolnjan. Sad, zanima me koliko od tih ljudi koje pretrazivaju tu rec pretrazivaju u "Images" a koliko u "Web", jer predpostavljam da cak i da izadzem na prvoj strani (web dela) da mnogo od tih ljudi ce pretrazivati Images? Evo primer:

Kljucna rec: Cristiano Ronaldo
Pretrazivanja mesecno: 4,090,000

Sad kako mogu odrediti koliko tih pretrazivanja idu za "Web" a koliko za "Images", ili to su to svi za Web a ima naknadno pretrazivanja za Images? Mislim da me razumete sta hocu reci, pa nadam se da ima neko ko zna! Hvala pozdrav! :)

Ja nisam uspeo da nađem neki način, dok sam radio wallpapere na kraju sam pakovao sve što je popularno i tako podizao posetu.

Back
Na vrh