• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako podići novac sa clickbank-a

mislim da bi išo u pravcu da promoviram druge proizvode tako da ja nemoram napraviti stranicu več pošaljem ljude na njihovu stranicu
tako sam prije radio neznam dal se to još uvijek radi
za blogove trebaš znati gramatiku dobru ima i programi koji to rade dobro mada više bi se pouzdao u moje znanje kada bi znao dobro gramatiku englesku al i blogovi isto nisu loša ideja

mislim da bi išo u pravcu da promoviram druge proizvode tako da ja nemoram napraviti stranicu več pošaljem ljude na njihovu stranicu
A kako si to mislio promovirati druge proizvode? Spamirati po Forumima? :cool:
za blogove trebaš znati gramatiku dobru
To srećom nije neophodno za sudjelovanje u Forumu, :D pa ti želim dobrodošlicu ovdje, nadam se da ćeš i naučiti nešto. :ppozdrav:

A kako si to mislio promovirati druge proizvode? Spamirati po Forumima? :cool:

To srećom nije neophodno za sudjelovanje u Forumu, :D pa ti želim dobrodošlicu ovdje, nadam se da ćeš i naučiti nešto. :ppozdrav:
znam da to ljudi nažalost rade ali ja nisam jedan od njih koji je došao tu na forum to raditi več iskreno sudjelovati u izmjenjivanju poruka sa ljudima
koji imaju slično razmišljanje i potražiti savjete a i ako ja budem bio u stanju dat savjet nekom bilo bi mi dragomada mislim da sad trenutno trebam savjete zato sam došao tu nebrinite se ja nisam takav tip

znam da to ljudi nažalost rade ali ja nisam jedan od njih koji je došao tu na forum to raditi več iskreno sudjelovati u izmjenjivanju poruka sa ljudima
koji imaju slično razmišljanje i potražiti savjete a i ako ja budem bio u stanju dat savjet nekom bilo bi mi dragomada mislim da sad trenutno trebam savjete zato sam došao tu nebrinite se ja nisam takav tip
da li možda netko zna di se mogu unovćiti čekovi od clickbanka ?

da li možda netko zna di se mogu unovćiti čekovi od clickbanka ?
A jeli Đomla, iz koje zemlje pišeš?
Čekovi se u poslovnicama banaka koje posluju u Hrvatskoj više ne unovčuju. Banke su tu odluku donijele prije više od godinu dana, no nisu još svi građani upoznati s tom informacijom.

Mislis da radis Affiliate marketing? Onda ti svakako preporucujem da radis Affiliate koji ima recurring commission.

Back
Na vrh